Merhaba değerli Balikavi Dostları, Sizler kadar profesyonel balıkçı olmamakla birlikte, sizler kadar bilgi sahibi olmadığım için şimdiden herkesten özür dilerim, Dün gece Antalya'da ( Antalya - Kemer açikları) balık avımı sizlerle paylaşmak isterim, Cumartesi akşamı 5 arkadaş, tekne sahibimiz hayri babamızı arayarak, balık avlamak istiyoruz diyerek çıktık yola, Akşama kolyos'a gideceğiz diye istikamet belirledik ve akşam üzeri 7-8 arası hazırlandık. balık malzemesi satan abimizin yanına ugrayıp, hayri babanın talimatı ile 3 er yedekli, 1 'er kolyol takımı aldık, soluğu hari babanında yanına aldık, 1 saat kara, 40 dk deniz yolculuğu sonrası hayri babanın blirlediği yere geldik, Antalya kemer açıklarında 55 mt derinlikte, teknemizin kancasını attık.... teknemizin flüoresan lambalarını yaktık, teknenin sa ve sol taraflarına elektronikçi arkadaşlarımın hazırladığı 12 volt ile çalışan 1 er metre uzunluğundaki Led ışıkları yerleştirdik.. saat 22:30 , 23:00 arası bismillah dedik salladık oltalarımızı, 23 :00 dan sabah saat 5:00 'a kadar maşallah Kolyoslar bizide yiyecekti, 3 er 5 er oltalarımız geliyordu, sabah saat 5 : 10 itibari ile balık faslımız sona erdi, 25,60 Kg Kolyos avımız oldu, içimizdeki balık sevgisi ve heyecanımızı son noktasına kadar almış olup, bunun yanında kişi başı 5 kg yakın balıkla kıyının yolunu tuttuk, dönüş yolculuğumuzda tüm arkadaşlarım bitkin bir şekilde uzanmalarının yanında, bendeki heyecan hala bitmiş değildi ( sanırım bir teknem olup, deniz yaşantısı içinde olup, ölene kadar devam edecek ) palamut için oltamı salladım, bismillah deyip kıyıya doğru çevirdik dümenimizi, 30 dk uğraşlarımın sonucu içimdeki heyecanın da etkisi ile Dem cilerin tabiri ile buda cila niyetine der gibi, bendede buda cilası oldum dedim ve sonunda palamutumu aldım... hafif yorgunluk hafif uyku modu vardu üzerimde hepsi bir anda bitiverdi kıyıya teknemizi bağlayıp, gün doğumuna bir çay demleyip, biraz deniz havasından sonra evin yolunu tuttuk, Fotoğrafları arkadaşımın telefonunda olduğu için siteye koyamadım, yakın zamanda inşallah, güncelleyerek atarım siteye, Siz değerli Doslarım ve abilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum ve yazılarınızı hergün buyuk bir sevgi ile okumaya devam ediyorum... Hayarlı günler cümleten...
Sevgili kardeşim tebrikler :clap2: O kadar led ışıkla bi foto çekseydiniz de gözümüz gönlümüz şenlenseydi