28-29 Ekim 2009

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ahmet10 tarafından paylaşıldı.

1. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Yer: Güzel Memleketimin Güzel Sahillerinden Birisi :D
    Tarih: 29 ve 30 Ekim 2009
    Olta: Klasik 3 Köstekli Takım
    Misina: Asso 35
    Beden ve Köstek: Asso 30
    İğneler: Mustad 496 3 No
    Yem: Mamun

Öncelikle fotoğrafları avlakta çekemediğim için özür dilerim. Uzun zamandır balığa gitmeme rağmen kayda değer av yapamadığım için yanımda bu seferde fotoğraf makinamı götürmemiştim. Bu yüzden ancak evde fotoğraf çekebildim.
    Hava çok bozuk olmasına rağmen yinede avlak yerimize geldik.(Ablam,Eniştem ve ben) Sahilde neredeyse olta atmaya yer yoktu. Azimle oltalarımızı açarak denemelerimize başladık. Hava sertleştikçe sahil yavaş yavaş bize kalmaya başlamıştı. Bozuk havaya rağmen ava devam ettik ve uzun zamandır en tatmin edici avımızı gerçekleştirdik. Umarım böyle güzel avlar herkese nasip olur. Buyurun bunlarda fotoğraflarımız:)

2. 56562

56562 xxx xxxxx

Tebrikler, ellerinize sağlık.

3. sanli

sanli Şanlı

Favori Kamış:
    Alba Star Member 4.20
    Favori Makine:
    Silstar Shuttle 7000
    En İyi Avı:
    Henüz iyi denecek olmadı...
    Tebrikler güzel av olmuş...

4. GOZTEPELI

GOZTEPELI SINAN

Baliklar Guzel Cok Istah Kabartici Ancak Hakkini Vererek Pisiriniz.hem Lezzeti Olur Hemde O Huzunlu Goruntu Olmaz.

5. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrikler, Altınoluk'ta gerçekleşmiş olmalı bu av.

Balıklar harika da, bu güzelim balıkları tava yapmaya üstelik kafalarını kopartmaya nasıl kıyabildiniz:)? Sırf o kafaları ızgarada pişirir tek başıma 2 öğün yerim:)

6. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim. Evet biliyorum balıkların pişirilmesi biraz aceleye geldi. Ancak avlaktan döndükten sonra Balıkesir'e hareket için fazla vaktimiz kalmamıştı. Yazlıkta kısa sürede bu kadar olabildi malesef:)

7. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Altınolukta olabilir tabi:D :D Küçükkuyuda, mıhlı çayıda,Ahmetçe altıda, asos ta:D :D
    Pişirilme konusunda haklısınız. Ama dediğim gibi Avlaktan sonra Yazlığa uğrayıp aceleyle hazırladığımız için ancak bu kadar olabildi. Keşke vakit geniş olsaydı da balıkların hakkını verebilseydik:)

8. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Aynen katılıyorum. Kafaların ense, yanak ve beyni yenilmeden atılmaz abi. 28-31 ekim tarihlerinde ben de Assos taraflarındaydım. hava bayağı sertti. Ama Akçay Altınoluk tarafları nispeten az etkilenmiştir. Tebrikler ve afiyet olsun.

9. robinson987

robinson987 bekir

AHMET10 COK SIKICI VE ITİCİSİN HİÇ AVCIYA YAKIŞIR BI TAVIR DEĞİL SENINKI cok ukalaca bı yaklaşım avlak yerini neden söylemek istemıyorsunkı sankı oraya gıdıpde butun balıkları bıtırecez mı sana avlak yerini söylememe ısrarından dolayı cok gıcık kaptım cok ayıp ettin cokkkkkkkkkkk
    şu an sınırden yerimde duramıyorum avlak yerini saklayanalar sınır olurum

10. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    ahmet bey abi, harika av olmuş tebrikler. balıkesir'e selamlar.

11. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Bakın ukalalık yapmak istemem ama böyle konuşmalar olabileceğini tahmin ettiğim için resimleri bile koymak istemedim ancak eniştem ısrar ettiğinden burdalar.
    Haklısınız tabi Limit altı balıklar salınsa, yada avlakta yakarak imha ettiğim pet şişe naylan torba ve fosfor poşetleri bırakılmasa yada eşinizle, ablanızla ailenizle gittiğiniz bir avlakta rahatsız edici tavırlarla karşılaşmayacağınızı bilseniz rahatca avlağınızı söyleseniz ne güzel olurdu.
    Evet söylemeyeceğim avlağımı çünkü bu hatayı daha önce yapmıştım. Şimdi oralara gittiğimde sinirimden deli oluyor ve bu bakir yerlerin birazda benim yüzümden kirlendiğini düşününce kahroluyorum.
    Evet avlağımı söylemeyeceğim hatta resim yüklediğim siteye yanıltıcı olsun diye Altınoluk olarak isimlendirdim resimleri.....

12. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Arkadaşımız çok yer konusunda bilgi vermemekle çok doğru yapıyor
    daha önce bu hataya düşen arkadaşlar ertesi avda o yerde kendilerine olta atıcak yer bulamıyorlar

13. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Ahmet bey sevdiklerinizle beraber güzel bir av günü yaşamışsınız tebrikler
    bu güzel avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgele

14. LapinCash

LapinCash

Vayy gerçekten de çok güzelmiş avınız tebrikler.

15. robinson987

robinson987 bekir

açıklaman doğru ahmet 10 bu açıklama karşısında dıyecek bı şeyım yok doğru söylüyorsun ama sebebinin bu olduğun nasıl bilebilirdimki haklısın bence ben bu şekılde sakladığını zannettmedın bereketli 0lsun afiyet olsun

16. GOZTEPELI

GOZTEPELI SINAN

Bende 15 Gun Kadar Once Oralarda Idim.kadirgada Cipura Henuz Baslamamisti.erdinc Kardestende Okudugum Uzere Halen Yok.
    Orhan Babayida Sik Sik Rahatsiz Etmek Istemedik.
    Ben Yine Gidiyorum Balik Baslarsa Resimlerim.
    Kadirga Koyu Bogaz Gibi Oldu O Eski Huzur Yok.herkes Dib Dibe.
    Balikta Olmayinca Cekilmiyor.sorumlulari Tabiki Yasak Zamanda Babakale Civarinda Yataklari Kurutan Alcaklar.

17. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Avlak yerini söylemeyenler doğru yapıyorlar, kimse de söylememeli bence. Burada edindiğimiz arkadaşlara özelden söylemeliyiz. Sadece bizler değil, gırgırcılar da, tırıvırı kullananlar da herkes takip ediyor bu siteleri. Avlakların tam noktasını açıkça yazarsak sonra zararını hepimiz görürüz.

Son düzenleme: 3 Kasım 2009
  18. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    ahmetim tebrikler harika bir av olmuş :)

19. Aramis

Aramis

Tebrikler güzel balıklar.Avlak yeri hassasiyeti konusunda son derece haklısınız.Şahsım olarak balıkları tuttuğunuz yer hakkında tahminim vardır zira bu yerden patlak denizde kıyıdan güzel balık çıkar öylede olmuş.Elinize sağlık başarılı avlarınızın devamını dilerim.Eğer avlandığınız yeri doğru tahmin ediyorsam dip dibe olta atmaktan kurtulmak için bir tavsiye; olta attığınız bölgede sağınızda kalan burunun arkasından da denemeniz;)

rastgele.

20. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    kusura bakmayın ama bu uslubunuz hiç yakışık olmamış sıkıcı itici ve gıcık kaptım kelimeleri çok abes olmuş aynı uslupla bu arkadaşımızda size cevap verseydi ki vermemiş boşu boşuna kırgınlıklar oluşacakmış lütfen böyle durumların birdaha yaşanmaması için biraz daha uslubumuza dikkat edelim:)