28i gecesinden sabaha yaptığım avda çok vuruşlu ,çok kaçırmalı(iğneden kurtulmayla)ve bence iyi bereketli bir av.Çok vaktim olmadığı için uzun bir av hikayesi anlatmadan (belki daha sonra ilave yaparım)raporumu veriyorum. yemim değişmez sardalya fleto oltam el oltası(bilen bilir)iğnem mustad 1-2-3 nolu uzun kısa palalar.Alınan balıklar levrek çupra sargos yengeç mavisinden . iyi seyirler.28 mayıs cuma gecesi avları 29mayıs cumartesi gecesi avları
yengeç sorusuna cevap şimdi malum yengeç tuttumu bırakmıyan bir hayvan.dolayısı ile vicutta çıkan iltihap sivilce çıban başlarını tutturuyorsunuz ve patlatmadan bırakmıyor.(kontrollü şekilde aman dikkat)sonrada malum iş için hallediyorsunuz.selamlar saygılar.
Avınızı kıyıdanmı , teknedenmi gerçekleştirdiniz? Çok bereketli bi av olmuş, böyle bereketli avlarınız daim olsun...
tebrikler güzel av olmuş gerçekten yanlız balıklar öldükten sonra suda kalmış sanırım renkleri biraz solmuş gibi..??...
balığın muhafazası kadeşim balıkları rahat yüzecekleri canlı kalacakları bir kovam yoksa kesinlikle suda bekletmem özellikle havalar ısındığında.zira daha çabuk kokar ve etleri cıvıklaşır.ben arabamda oto buzdolabı taşıyorum ve uzun bekliyecekse balıkları buzdolabına koyuyorum.buzdolabı yoksa ıslak bez örtüyorum bir kabın içerisinde. gelelim benim balıkların beyazlığına balık derinlerden daha sığ sulara çıktığında havalar ısınca rengi daha beyaz olur.birde çiflik balıklarına göre denizde doğal ortamda yayılan balıkda beyaz olur. ama benim avladığım balıkların bu kadar beyaz çıkması biraz cep telefonumun ayarlarıyla alakalı.biraz dolambaçlı oldu ama sonun da cevap oldu sanırım sağlıcakla kal.