Hedef balık ==================Lüfer Kullanılan olta ==============-Albastar charisma 3.90 Kullanılan makina ============Banax iso 5000 Kullanılan Sahte ============-Strike pro Kullanılan Beden ============-Samurai 0.30 Adres ======================-İstanbul boğazı avrupa yakası fevlike Sonuç ====================== 1-0 olsun bizim olsun Dün aynı saatde yaptığım denemeler de balık tutmak nasip olmamıştı. Bu gün yine aynı yerde deneme yapmak üzere sabah ezanı ile yola çıktım. Avlakta benden başka ustaların ustası bir abim vardı. İkimizde aynı anda beraber sahte ile at çek yapmaya başladık 3. veya 4. atışımda aha takıldı dedim yosuna oh neyse kurtardım felan derken sanki yosuna takıla takıla olta geliyor. Bir de ayna yaptıki aha dedim palamut almışım dışarıya aldığımda gördümki bu sene peşinden koştuğumuz cengaver idi oltaya takılan. Allaha şükür lüfer tutma amacımıza sonunda ulaştık. 4-5 kez daha olta atıp avı sonlandırdım. Artık hedef balığı büyütüyor bundan böyle kofana yapıyorum. Kovamız nihayet lüfer ile tanıştı Eve gelince ölçtüm cengaveri
offf maşallah süper bir parça çıkarmışsınız,ustalarımın dediği gibi tek olsun ama büyük olsun. ellerinize sağlık.
kadem usta sonunda lüferi buldun helal sana artık kofanayıda çekersin usta ellerine sağlık afiyet olsun
Kadem bey tebrikler,Lüfer işi tamam. .İnşallah en kısa zamanda Kofana raporunu bekliyoruz.Rastgelsin.
Kadem Abi tebrikler, muradına ermişsin nicelerine inşallah, strike pro kodunu öğrenmem mümkün mü acaba?
tebrikler, tek olsa da bu güzellik yeter üstad. hastayım lüfere. hava da bozuk ama ama her an gidebilirim selimpaşa ya ; ) burnumda tütüyor.
Gündoğan la bu gün tarabyada çapari rapala ne varsa denedim tek bir balık çıkaramadım sudan. Teşekkürler. Teşekkürler. Teşekkürler. Teşekkürler. Böyle olsun 1 tane olsun Artık sağ bileğim ve kolum fena kas yaptı (Ben sağdan sarıyorum) Amin abi inşallah. Teşekkürler. Teşekkürler. Eyvallah toprağım. sağolasın. Kısmet artık. Rastgele diyip sallıyoruz oltayı. Teşekkürler. Sizede rastgelsin. Gerisi gelir inşallah. Teşekkürler. Sağolasın. Fotosunu yayınlayacağım yakın zamanda. Tekne varsa güzel balık yapıyor zargana ile. Kaçırma her sene böyle balık yapmaz. teşekkürler. Amin inşallah. Sağolasın.