28/Eylül/2009 Lüfer Raporu (Alico Tek olarak dinlendi)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Yer: Akşamüstü Bakırköy
    Yem: Dolaptan çıkma zargana(Yem süzmedik dun maalesef yemmız yoktu)
    Saat:15:30-18:00
    Takım : uzun olta
    Beden: 0,35 T-1
    El Oltası: Maxıma
    İğneler : 2/0 wmc gagalık 1 no mustad.
    Derınlık: 5,5 metre - 12 metreler aralığı

Değerli arkadaşlar Kıyıdan balık tutan arkadaşlarım. Allah rızası için biriniz şu meraya takım yatırın bakıyorum kımse yok bir tane adam yok lüfere bakacak kıyıdan. ama lüfer burda. tam ayağımızın dibinde kımse den ses seda yok dıyerek başlıyalım raporumuza sonra demedi demeyın.

Dun gece guya zargana suzmeye çıkacaktık eve geldım o yorgunlukla bir uyumuşumkı sabah 9 da kalkabıldım Cuma gününden berı denızde turşu gibi olmuşuz adeta. Birgun Boğaç bir gun Tarkan-Deniz derken.
    İşlerimi tamamladım ve işten çıktım. hemen odama gidip yemlerı aldım. motorun suyu yağı tamam kayışa bak tamam. bas marşa çalıştır. mazotumuz tamam ve limandan kenara bile bakmadan çıktım muhakkak birileri bende geleyım demesın dıye. sankı kaçar gibi. çıktım. 15 dakıka sonra takımı suya ındırdım. dah olta dip bulur bulmaz. 1 balık dedı. tamam zaten merada bir allahın kulu yok. bir tek dünkü kırmızı sandallı abi vardı. '. balığı çektikten sonra sinirlendi gitti yine. birgün bu adam benı vuracak ama bakalım ne zaman.

ve dolaptakı yemleri bu sefer itina ıle kestım tabı ayrımıştım kendıme en ırı olanları kusura bakmayın sevgili ortaklarım olacak o kadar. ve yine güzel balıklar geldi. inşallah dahasıda rasgelir.

Bu gece zarganaları erken topladık saat 20:30 ile 23:00 arası ve hazırız. hatta tekneyı yemler olmesın dıye açığa demirledım. ve çıktım.

Sabah erkenden vira bismillah......

balıklarda tam balık hani. maaşallah dıyelım......

sevgiler.

2. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Reis bizler burdan senin raporlara mesaj yetiştiremiyoruz sen bu avlara nasıl yetişiyorsun....Maşallah davamına rastgelsin...

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Evet uzun oltacılar sensız kaldı ferıdun hadı artık bakalım. beklıyorum yarın gelecekmısın balığa karar verdınmı? geleceksen yemlerı mıllete vermeyeceğim.

4. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Alico abi Yarın bi sandalye atarım sarayburnu kayalığa dürbünde var artık sizi seyredecez Güzel av olmuş abi rastgele ...

5. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Ali,

daha ne diyeyim ben sana :rolleyes:

6. ergir

ergir ergir

valla tüm raporlarını okuyorumda içim gidiyor hani..müsait olduğun bir hafta sonu sana zorla misafir olucam.seyretsemde yeter bana.ne zaman müsait olursan bana bir pm atıver..bi zahmet..
    sevgiler..

7. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Sen bu lüferleri yakalarken birde zargana mı topladın? nasıl yani?

Öyle bir yazmışsınki sanki bahçede zargana ağacı var, olmuşları toplamışsın gibi ???

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    zarganaları hava kararınca topladık ustad. 20 sularıydı 20,30 gibi birde ay vardı yukarıda zor oldu ama epey bi yemımız var yarına bakalım hayırlısı

9. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Reis kısmetse saat 3 gibi yola çıkacağım takım takravatı toplayıp sabah akıntılı sulara merhaba diyeceğiz..:)

10. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Abi topladım derken, ne kastettin?

11. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Usta doğru diyorsun atan yok ama sarayburnunda o oltayı dibe yatırmak biraz zor daha aşşalara bakmak lazım oralar olabilir ama ben geçen seneki gibi akış balığına denk gelmek istiyorum geçen seneki tarih inşallah bu senede yüzümüze güler ...

12. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    av mekanına ıyı bak o zaman sonra bir daha düşün bakalım.....

13. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Alico reis balığa yanlız çıkmanın keyfini bu güzel lüferlerle çıkarmışsın tebrikler bereketli avlarının devamını dilerim rastgele

14. ibetay

ibetay İBrahim EThem AYaz

Favori Kamış:
    alba leader3234 kamış beta 60 makina
    En İyi Avı:
    500gr kefal 4 kilo istavrit
    Eline sağlık ali abi.vedat abinin lakabı trout baba.Seninkide pomatomus baba olsun:) yakışır sana,rastgele

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    zargana toplamaktan ustadım. bir kişi dümende veya tek başına. yem toplamaktan. fakat ana ışık kaynağı tepede ay olunca maalesef zarganalar kendılerını ışığa doğru goturuyor. ve yem bulmak zor oluyor.

16. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    :D :D Affet usta ben hiç oraları okumadım rezil olduk :D :D Senden gelen raporu hep sarayburnu diye okumuyorum oraları...

17. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:

bugunlerekı asıln raporlarımız ıyı bak nerelerde neler oluyor. önemli bunlar çok önemli balıklar meralarda 5,5 metrelerde geziyor.

18. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Aliço usta onlar nedir öyle yahu?bak yine aynı kelimeyi kullanacağım kusura bakma:) maaşallah torpido gibi balıklar.Ellerin dert görmesin.;)

19. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Usta bu aralar pek keyfim yok ama İnşallah ekim gibi sezonumu açıcam Çok güzel balıklarla gelicem inşallah Ama başta sarayburnu kaşık atmaya ...

20. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    arkadaşlar saat 04:30 da balığa gideceğim tum arkadaşlarıma ıyı sabahlar dılıyorum görüşmek üzere bol balıklar dılıyorum...