Merhaba forum sakinleri, uzun süredir paylaşımda bulunmuyordum ve tekrar paylaşımlarıma devam etmek istedim. Özlemişim forum sayfalarını karıştırıp paylaşmayı mrsparkle Mekan: Boyacıköy Rapala: Muhtelif marka modeller.
valla bende fazla bir şey yok tek dişliyle sezonu kapattım bu kış. yarın üsküdarda olacağım ama şemsipaşa korkutuyor beni açıkçası fazlada uzaklaşma imkanım yok kara kara onu düşünüyorum.
Gidebiliyorsan Emirgan taraflarını dene, üsküdarda atış alanı çok dar ve inanılmaz bir akıntı mevcut. Rapalada da çok seçici dişliler.
karşı tarafa geçemem dayımın doktor randevusu varmış 2 de üsküdarda o yüzden bu taraflarda olacağız. ama beylerbeyi kuleli vaniköy taraflarına gidebiliriz belki. maket sahteden çok kaşık denemeye niyetliyim hem daha ucuz hem daha parlak.
Balık geldi, olta atarak kafa dinleme günleri de başladı iyice. Güzel ızgara olmuş, dahasına rast gelsin.
ras gele kardesım baya aradan sonra kopamıyor ınsan gerı geldım ınsallah sezonumuds acıcam hayırlısı ıle yarın tatılımız var ufakbı fıkır alısverısı verebılcek varmı ıst dayım yesılköy florya emınönü tarafları bana uygundur tesekkurler sındıden.
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.Güzel ve keyifli bir av olduğuna eminim, her avınız böyle olsun.