uzun bir aradan sonra geçen hafta cumartesi günü atış talimi yapmıştım. bu hafta sonu ise zor şartlarda zor av aldık. Misina spider hunter 0,31mm 175 gram kurşun ile 4 kez patlattım. misana ilk kullanımlarda 175 grama cevap veriyordu ama aradan zaman geçtikçe formunu kaybetmiş, bunda benim kullanım şeklimde önemli, makina bakımının daha doğrusu temizlik ve yağlama olayına dikkat ediyorum fakat misinayı hiç temizlemiyordum yada durulamıyordum. bütün ekipmanın kullanımı ve bakımını şimdi daha iyi anlıyorum. şuan 150.gramda sorun olmadı ama epey bir misina kaybettim, üsküdarda yeni açılan bir mağza gözüme çarptı ve gold marka misina tavsiye etti. satıcının samimiyetine güvenerek ilk kez duyduğum ve gördüğüm bir misina kullacağım. tecrübemi paylaşmaya çalışacğaım. yer kandilli cumartesi 16:00 - 20:00 4 rapala 4 sarıkanat 1 çinekop diyebilirz. pazar 07:30 - 10:00 2 rapala 4 sarıkanat
Güzel balıklar ve tadında bir av olmuş. 0,31 misine 175 gram için oldukça riskli. Benim de 170 gramla 0,30'u patlattığım olmuştu. 0,28 üzeri 0,35 şok yapılabilirse hem kopma yapmaz hem de daha uzağa gider.
değerli arkadaşım işin doğrusu avların çok güzel balıklar harika ama birde rapala kaybı olmasacyr yaptınmı bilmiyorum ama şok misina tek çözüm bende senin gibi kanlıcada tam 3 adet rapala kaybettim .hemde bedenden koptu nekadar misinayı durulasan busefer güneş tesiri ortaya çıkıyor en iyisi şok,ayrıca kurşun bedenini naylon ip yapmak(paket ipi) yükü çok iyi süspanse ediyor.ben şahsen 170 gr kurşunda paket ipini kurşun bedeni yapıp,şok yapıyorum.ne dert ne tasa kalıyor. başarılşı avlarınızın devamını dilerim.
Tebrikler Hakan, maşallah güzel balıklar Dün bizde kanlıca tarafından almıştık, herhalde bu sene bereketli geçecek inşallah
azminnn zferiii diyelimm helal olsunn güzell av hakanımmm =) avın her daim olsun cümletten rastgeleee
Hak edilmiş bir ödül Hakan kardeşim merhaba ,eline emeğine sağlık biraz malzeme kaybetmişssin ama olsun iyi tecrübedir bunlar inşallah devamı gelir ben de karşı tarafta tutmaya çalışıyorum ama boynumda ikitane fıtık çıktıbir haftadır bir şey yapamıyorum ,sana başarılar dilerim avın daim olsun sağlığın yerinde olsun kal sağlıcakla.
teşekkürler volkan, teşekkürler deniz, çok şükür nasibimizi yiğebileceğimiz kadarını allah nasip etti. riskli olduğunu kabul edebilirim, fakat misina yeni iken rahatlıkla 175 gram atabiliyordum. misanın deformasyona uğramış olabileceğini hiç düşünmemiştim. evet şok yapmak gerekli ama şimdilik 0,31 gold fish deniyorum bakalım nasıl bir performans verecek, birazdaha tecrübe kazandıktan sonra ip misina denemek istiyorum. savagear adrenalin tavsiye ettiler,
iskender bey, tavsiyeriniz için teşekkür ederim, bende genelde T fırdöndü, kulla15-20 cm beyaz naylon ip , kurşun ayrı, rapala misinası ayrı oluyor. teşekkürler ilyas bey, uzun süredir ilk avım diyebiliriz. ama böylesine güzel balıkları allah ilkdefa nasip etti. teşekkürler, daha güzel avlar sizlerin olsun teşekkürler isa abi, inşallah bereketli geçer, balıkların formu gidişe göre birazdaha süzülmüş gibi geldi, ama yağsız değildi balık.
teşekkürler cengiz, nice birlikte daha güzel avlara inşallah merhaba zafer abi, teşekkür ederim. daha güzel avlar sizlerin olsun, sizede büyük geçmiş olsun, ilk dönemler biraz zorlanacaksınız ama bir aygibi kısa bir tedavi ile eski sağlığınıza kovuşacağınızı düşünüyorum. esenlikler dilerim.
geçen sene bu mevsim demek yapmış. sabah suyu yapıyor diyorlar halen. ama gitmek lazım işte o saatde. sabaha karşı gün doğmadan.
özkan abi, raporsuzluktan yıkılıyor. bari boğaz raporumu canlandırayım hasret giderelim istedim. ali abi yakın zamanda gideceğim. şuan istavrit sabahları çıkıyor. hemde iri iri ama henüz gidemedim. bu hafta sonu güzel raporlar vermek istiyorum.