Herkese merhabalar; Üsküdarda yapılan avlarla ilgili raporları okudukça iyice heveslendiğim anda iş yerinden balık sevdalısı olan bir abim hadi akşama üsküdara gidelim dedi. Bende canıma minnet dedim Ama hava kararmadan gitmemiz lazımki hem biraz rapala çalışalım hemde yemlik istavrit tutalım dedim. İş yerinden izin alarak saat 3 gibi çıktık yola. Rapala konusunda henüz acemi oldumuğuzdan 2'şer rapalayı denize hibe edince döndük çapariye Neyse yemlik yapacak kadar istavrit tutana kadar hava karardı zaten. Sonra sohbet muhabbet arasında resimde görünen çinekopları tuttuk. Hevesimizi aldık mı? Aldık Bu sefer sigara paketi yerine cep telefonu kullandım
valla ne şanslısınız deniz ayagınızın dibinde. kısada olsa bu hazzı yaşamak harika bi duygu.çinekoplarda yakışıklı duruyor.
Ölçütlendirmede yaptığınız tercih ve güzel avınız için tebrik ederim. Tadı damağınızda kalacak avlar yapmanızı dilerim..
Doğru söylüyorsun abi deniz ayağımızın dibinde. Ancak bizde iş güç derdinden gitmeye fırsat bulamıyoruz, son 3 ayda ancak 3 kere gidebildik. Yani ayda bir kere gidebilirsek kendimizi asıl o zaman şanslı hissediyoruz Saygılar..
Slmlar Çalış çalış nereye kadar kardeşim sen mi kurtaracaksın memleketi Arada biraz bünyeyi dinlendirmek gerek ama değil mi Bak ben ne güzel aldım iznimi kuş misali kah orada kah orada Tamam Atam'ın en büyük hatası amatör balıkçı olmaması (veya olamaması) ama olmuş olsaydı amatör balıkçı gençleri balığa yönlendirecek çok güzel bir vecizi olurdu diye düşünüyorum Şaka bir yana çinekoplar süper Bekir'im elleriniz dert görmesin... Şemsipaşa'dan yemliyle tutulduğunu bilmiyordum sayenizde öğrendik.Hep gelir geçerken kıyıdan denize doğru akan bir Strike-Pro yağmuru görmeye alıştığımızdan şaşırdım ve sevindim Yanlış görmüyorsam Şerif abi o? Selamlar ekibe tek tek... NOT:Bekir'im arada bir yere gidecek olursanız ALLOOO derseniz dahil olurum mürettebata malum izindeyim ve bu aralar buralardayım, hatta bir yerlere organizasyon bile yapabiliriz nabız yoklaması yap bir istersen... Öptüm gözlerinden kardeşim...
Üsküdarın bereketli balıklarından sizinde kısmetinizde bunlar varmış bir sonraki avınızın daha bereketli geçmesini dilerim rastgele
Doğru söylüyosun kumandanım bizmi kurtaracaz memleketi dimi İlgili şahısı doğru görmüşsünüz ta kendisi Yine strike-pro yağmuru vardı ama biz o işe ısınamadık daha, denedik ama olmadı Ama yemli olayını ben bayadır biliyorum o yüzden bi şansımızı deneyelim dedik ve hevesimizi aldık. Biz aniden karar verdik gitmeye yoksa en ufak organizasyonda haberiniz oluyor zaten Pazar günü için birşeyler düşünüyoruz bir ara telefonlaşalım. Ekibinde selamı var, görüşmek üzere(mümkünse pazar günü )
TEBRİKLER DEMEK HALA ÜSKÜDARDA YEMLİ CİNEKOP CIKIYOR BENDE BUSABAH KEŞFE GİTTİM ÜSKÜDARA GÜZEL RAPALAYLA CİNEKOP ALIYORLARDI KISMETSE YARIN SABAH BENDE GİDECEM EE ARTIK ÜSKÜDARIN TADINI ALDIK BİR KERE
Tebrikler bekir. Valla yemli bitti sanıyordum orada ama varmış demek. Oranın tek sıkıntısı balık vurduğunu fark edemiyorsun. rüzgar çok.
Teşekkür ederim arkadaşlar, daha iyilerini siz avlarsınız umarım. Aslında bende üsküdarda uzun zamandır yemli denememiştim ama gündüz rapalaları acemice taktırıp kopartınca hevesimizi almak için mecburen akşam olunca yemliye deneyelim dedik. Bizden başka 5-6 kişi daha vardı, bir kişi hariç herkes nasibini aldı. İnşallah o arkadaşta bizden sonra almıştır. Yunus dediğin gibi balığın vurduğunu anlamak gerçekten zor oluyor orda, gözünü oltanın ucundan ayırmaman gerekiyor. Zaten fosfor takmadan atmak pek uygun değil.
Teşekkür ederim salahattin abi, daha iyilerini siz avlarsınız umarım. Bizdende Denizli'ye selamlar...
Tebrikler Bekir. Akşam karanlığında çaktırmadan çıkarmışsınız bakıyorum balıkları. Bereketiniz daim olsun.