29.01.2008 Az miktarda Çinekop

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında CoNTRoLLeR tarafından paylaşıldı.

1. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Herkese merhabalar;

Üsküdarda yapılan avlarla ilgili raporları okudukça iyice heveslendiğim anda iş yerinden balık sevdalısı olan bir abim hadi akşama üsküdara gidelim dedi. Bende canıma minnet dedim ;) Ama hava kararmadan gitmemiz lazımki hem biraz rapala çalışalım hemde yemlik istavrit tutalım dedim. İş yerinden izin alarak saat 3 gibi çıktık yola. Rapala konusunda henüz acemi oldumuğuzdan 2'şer rapalayı denize hibe edince döndük çapariye :p Neyse yemlik yapacak kadar istavrit tutana kadar hava karardı zaten. Sonra sohbet muhabbet arasında resimde görünen çinekopları tuttuk. Hevesimizi aldık mı? Aldık :p ;)

Bu sefer sigara paketi yerine cep telefonu kullandım ;)

Son düzenleme: 30 Ocak 2009
  2. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    valla ne şanslısınız deniz ayagınızın dibinde. kısada olsa bu hazzı yaşamak harika bi duygu.çinekoplarda yakışıklı duruyor.

3. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Ölçütlendirmede yaptığınız tercih ve güzel avınız için tebrik ederim. Tadı damağınızda kalacak avlar yapmanızı dilerim..

4. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Doğru söylüyorsun abi deniz ayağımızın dibinde. Ancak bizde iş güç derdinden gitmeye fırsat bulamıyoruz, son 3 ayda ancak 3 kere gidebildik. Yani ayda bir kere gidebilirsek kendimizi asıl o zaman şanslı hissediyoruz ;) Saygılar..

5. zephyr

zephyr Mert

En İyi Avı:
    Kırlangıç 2.9 Kg
    Slmlar

Çalış çalış nereye kadar kardeşim sen mi kurtaracaksın memleketi :) Arada biraz bünyeyi dinlendirmek gerek ama değil mi :) Bak ben ne güzel aldım iznimi kuş misali kah orada kah orada :p Tamam Atam'ın en büyük hatası amatör balıkçı olmaması (veya olamaması) ama olmuş olsaydı amatör balıkçı gençleri balığa yönlendirecek çok güzel bir vecizi olurdu diye düşünüyorum :) :)
    Şaka bir yana çinekoplar süper Bekir'im elleriniz dert görmesin... Şemsipaşa'dan yemliyle tutulduğunu bilmiyordum sayenizde öğrendik.Hep gelir geçerken kıyıdan denize doğru akan bir Strike-Pro yağmuru görmeye alıştığımızdan şaşırdım ve sevindim :) Yanlış görmüyorsam Şerif abi o? Selamlar ekibe tek tek...

NOT:Bekir'im arada bir yere gidecek olursanız ALLOOO derseniz dahil olurum mürettebata malum izindeyim ve bu aralar buralardayım, hatta bir yerlere organizasyon bile yapabiliriz nabız yoklaması yap bir istersen... Öptüm gözlerinden kardeşim... :)

6. dede

dede kema ldede

tebrikler bekir güzel av olmuş eline emeğine saglık avın bol olsun sevgiyle kal

7. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Üsküdarın bereketli balıklarından sizinde kısmetinizde bunlar varmış bir sonraki avınızın daha bereketli geçmesini dilerim rastgele

8. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Doğru söylüyosun kumandanım bizmi kurtaracaz memleketi dimi :p İlgili şahısı doğru görmüşsünüz ta kendisi :) Yine strike-pro yağmuru vardı ama biz o işe ısınamadık daha, denedik ama olmadı :rolleyes: Ama yemli olayını ben bayadır biliyorum o yüzden bi şansımızı deneyelim dedik ve hevesimizi aldık. Biz aniden karar verdik gitmeye yoksa en ufak organizasyonda haberiniz oluyor zaten ;) Pazar günü için birşeyler düşünüyoruz bir ara telefonlaşalım. Ekibinde selamı var, görüşmek üzere(mümkünse pazar günü ;) )

9. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    TEBRİKLER DEMEK HALA ÜSKÜDARDA YEMLİ CİNEKOP CIKIYOR BENDE BUSABAH KEŞFE GİTTİM ÜSKÜDARA GÜZEL RAPALAYLA CİNEKOP ALIYORLARDI KISMETSE YARIN SABAH BENDE GİDECEM EE ARTIK ÜSKÜDARIN TADINI ALDIK BİR KERE:D

10. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
    Tebrikler bekir. Valla yemli bitti sanıyordum orada ama varmış demek. Oranın tek sıkıntısı balık vurduğunu fark edemiyorsun. rüzgar çok.

11. salahattin

salahattin salahattin kaplan

tebrik ederim,daha bereketli avlara rasgele denizliden selamlar.

12. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Teşekkür ederim arkadaşlar, daha iyilerini siz avlarsınız umarım. Aslında bende üsküdarda uzun zamandır yemli denememiştim ama gündüz rapalaları acemice taktırıp kopartınca hevesimizi almak için mecburen akşam olunca yemliye deneyelim dedik. Bizden başka 5-6 kişi daha vardı, bir kişi hariç herkes nasibini aldı. İnşallah o arkadaşta bizden sonra almıştır.

Yunus dediğin gibi balığın vurduğunu anlamak gerçekten zor oluyor orda, gözünü oltanın ucundan ayırmaman gerekiyor. Zaten fosfor takmadan atmak pek uygun değil.

13. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Teşekkür ederim salahattin abi, daha iyilerini siz avlarsınız umarım. Bizdende Denizli'ye selamlar...

14. winchester

winchester mert

Favori Kamış:
    ferrari7000
    En İyi Avı:
    48cm lüfer
    bayadır yemlı yapmıyodu yapmaya basladı gene tebrıkler..

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    bekir tebrikler kardeş yakışıklı balıklar almışsınız :) :)

16. simendifer

simendifer Sennur

Tebrikler Bekir. :) Akşam karanlığında çaktırmadan çıkarmışsınız bakıyorum balıkları. Bereketiniz daim olsun. :)

17. DENZCİ

DENZCİ İMDAT KAYA

Az Olsun çinekop Olsun Arkadaşim