yer : davutlar açıkları 55-60 m yem: çimçim iğne: 1251 c 4 numara mustad 496 4 numara mustad sabah 8 de oylarımızı kullandıktan sonra muhteşem havayı değerlendirmek için 6 kişi yola çıktık. 120 km yolculuktan sonra, tekneyi hazırlayıp avlak yerimize vardığımızda saat 11 olmuştu. ilk yarım saat vuruş alamadığımız avımızda her zamanki gibi ilk mercanı tekneye aldım. tabi usta tuttuktan sonra diğerlerine de kapı açılmış oldu eşlerimizin şansına gayet bereketli bir av oldu. yaşama şansı olan küçük balıklar tekrardan geri salındı. benim hasılat mercanlar haldun ve benim balıklar bu arada resimleyemediğimiz bir bu kadar daha balık da Apdullahta var. herkese selamlar....
Gerçekten nefis bir av oldu. Yeni teknemizle 3. çıkışımızda nihayet mercan kayasını bulduk. Hemde ne kaya! Dikkat edileceği üzere bütün tutulan mercanlar iriceydi. Herhalde bu haftadan sonra sık sık Davutlar raporu yayınlayacağız. Ben de acemiler açılışı yaptıktan sonra , 2.resimdeki teknenin en büyük mercanını tutan kişiyim Özelikle Ender35 arkadaşımız avın ayrıntılarını isterse gerekli yardımı ona yapabiliriz. Herkeze rastgele !
Güzel bir av günü yaşamışsınız sizi ve ekip arkadaşlarınızı kutlarım mercanlar harika bereketli avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgele
çok güzel bir av olmuş, Şerif Ali,davutlarda kıyıdan deneme yaptınızmı hiç?? kıyıdan pek birşey çıkmıyor sanıyorum.
evet haklısın, atlamışım en büyük mercanı ve bir küçüğünü sen tutmuştun. zaten başka da tutamamıştın allahtan yenge var da dolap biraz balık gördü.
Tebrikler, Güzel bir gün geçirmişsiniz,avınızda bereketli olmuş Haftaya inşallah Alanyada olacağım,bu güzel manzarayı ve mas mavi akdenizi özledim Rastgele
Tebrikler güzel mercanlar Mercanları ve havaların düzeldiğini görmek ne güzel tebrik ederim Ali kardeş keyifli bir av dediğin böyle olur.
ayıp be ayıp k.adası balık halinde mercan bırakmamışsınız. o değil birde parasını ödememişsiniz.valla çok ayıp .neyse yinede bu azminiz için tebrik ediyorum.
Şerif ali balıklar muhteşem görünüyor ellerinize sağlık aafiyet olsun birde davutlardan kiralık tekneyle balık avı yapılıyormu adres veya telefon vrirseniz sevinirim sevgiler rastgele.