Herkese merhabalar. 29 mayıs 2011 akşamüzeri ismail abimi aradım hadi abi sıkıldım evde otur otur gidip iki olta atalım dedim. Biraz işi olduğunu bitince bani arayacağını söyledi. Saat 19:30 da aradı ben yemleri aldım seninle avlakta buluşalım demesiyle avlağın yolunu tuttum. O yemli takılacaktı benimse aklımda yakışıklı levrekler vardı (at çek ve levrek virüsü içimi sarmış bir kere) . Avlağa vardığımda ismail abim 2 oltayı suyla buluşturmuştu bile. Hemen takımımı hazırladım ve biraz ilerisinde at çeke başladım saat 21:30 da yeni atışımın ardından 5-6 sarım yapmıştım ki maria chase sw 10,5cm lik kırmızı kafalı sahtem sanki birşeye takılmış gibi birden ağırlaştı ve tasmalamamla beraber makinamın o güzel sesi akşamı çınlatmaya başladı ( ki bu arada kalamayı biraz açık bırakmışım) kalamayı biraz sıkıp ayarladıktan sonra at çek le yakaladığım ilk levreği mi kenara aldım. Videoda 30 cm falan diye tahmin etmişim ama evde ölçtüğümde 39 cm geldi ağırlığını bilmiyorum. Hepnize sevgilerimi sunuyorum. Saygılarımla rastgele... buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=gKp3js8KAo8
Elleriniz dert gormesin, tebrikler.Bu aralar cok iyi geliyor haberler masallah diyelim.Daha nicelerini burada gormek dilegiyle efenim, saygilar...
güzel bir levrek almıssınız anlatımız fotoğraflarınız güzel kısacası hersey güzel en kötü gününüz böyle olsun manavgattan saygılar