Merhaba Abilerim , Kardeşlerim ; Öncelikle hepinizin Ramazan ayının bereketli geçmesi diler sevap dolu bir ay geçirmenizi temenni ederim. İşten güçten vakit kalmamıştı. Okul bitti , gelecek senenin harçlığı için yevmiyeci olarak bir firmada sıkıcı bir bölümde çalışıyorum. Yine öyle bir sıkıcı günde eniştemden telefon geldi , takımları hazırla cumartesi gecesi Çeşme'ye gidiyoruz. Plan şöyle ; geceden sahile gidilecek. Kadınlar uyuyacak erkekler olta atacak , sabah yüzülüp geri gelinecek. Peki tamam bana uyar diyip akşam eve gider gitmez takımları gözden geçirdim. Cumartesi akşamı geldi çattı. Yemciye gidip mamun,sülünes ve boru kurdu alıp yola koyulduk. Bölgeye vardığımızda rüzgar inanılmaz derecede esiyordu. Hani bu normal bir esiş değil levrekçiler bilir. Zaten derin olmayan bir koy. Bayağı bir gitmek gerek. Kafamda belime kadar suya girip oltayı atıp geri çıkmak var iken bu düşünce bu şartlarda imkansız idi. Havanın böyle oluşu babam ve eniştemi caydırmış olacak ki herkes alaçatıya gezmeye gitti , bende zifiri karanlıkta tepe lambasıyla takımı hazırlamaya başladım. Takımı hazırlarken bu forumda levrek ile ilgili okuduğum bir yazı geldi. "Havada dolunay yoksa ve dalga kenarıya köpürerek geliyorsa , dalgaların köpürmeye başladığı yere oltanı at derinliği önemli değil orada kesinlikle levrek olması muhtemel " paragrafı benim biraz daha kararlı olmamı sağladı. Çok uzattım biliyorum Neyse ya nasip diyerek salladım oltayı. Farkındayım uzakta değil. 20 dakika geçtikten sonra taktığım mamunlara direk bir saldırı oldu. Vurma değildi bu. Yılan balığı olmasında ne olursa olsun derken karşıma güzel bir paşa çıktı Sabah olduğunda bu şiddetli rüzgar denize girmemizi epey zorlaştırınca zaman kaybetmeden Seferihisar'a yola koyulduk. Sahilde oltayı sallarken bir zıpkıncı burada balık yok bence zorlama tarzı bir kaç kelime yaptı. Kısa cevap verip nasip kısmet tarzı konuştuktan 15 dakika sonra dalıp çıktığı yerden bu güzel çipurayı aldım. Güzel bir haftasonunu daha keyifle geçirmemi sağlayan Rabbime şükürler olsun. Balık tutmak hobi değil hastalık gibi birşey dostlar.. Sağlıcakla kalın [/URL][/IMG]
Ünal tebrik ederim kardeşim, bi kaç gündür foruma giremiyordum mesajını daha bu gün gördüm, eğer zaman bulabilirsen söylediğim yeri de dene bence. Daha nice güzel paşalara rast gelirsin İnşallah
Cesmede karis karis balik meralarini söylemeyi okadar cok isterimkiii . .. fakat 1-2 kez söylediğmdee talan edildi meralarim buldukları yere ag paragat serip zipkini kapan daldi sonuc = madya bile kalmadi o derece. Bu arada tebrikler tadlari eminim muhtesemdir.cesmenin levrek tadi bi ayri guzel Afiyet olsun.
Herkesin merası kendine abi güvendiğim arkadaşlarımla abilerimle paylaşıyorum Hayat paylaştıkça güzel