29.09.2009 AKŞAMI SAAT 20:20 AVLANACAĞIMIZ BÖLGEYE YANİ ÇUBUKLUYA ULAŞTIK.KİMSE HİÇ BİŞEY ALAMAMIŞTI ÇOK KALABALIKTI HERKEZ BİR YERE KÜMELENMİŞTİ BİZEDE İSKELE TARAFI KALMIŞTI YERİMİZİ ALDIK HEMEN AVLANMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİK VE TAKIMLARI AÇTIK TAKIM OLARAK MANTARLI ÇİNEKOP TAKIM YAPRAK YEM KULLANDIK VE İLK TAKIM BOGAZIN SERİN SULARIYLA BULUŞTUVE HEMEN İKİNCİ TAKIMI AÇMAYA KOYULDUK VE DAHA YEMİ TAKMADAN BENİ EXTREM HAREKETLENMEYE BAŞLADI VE İLK KUZU LÜFER ARTIK KOVADAYDI ONDAN SONRA SIRASIYLA SARI KANATLAR KOVADA YERİNİ ALDI DENİZDEN ÇIKMAK İSTEMEYENLERDE OLDU ONLARDA ORDA KALDI.SAAT 00:30 GİBİ AVI SONLARDIK EVİN YOLUNU TUTTUK O GECE EN ŞANSLI OLAN BİZDİK SANIRIM.
Tebrikler,güzel balıklar.Fakat lütfen sigara paketi kullanmamaya özen gösterelim.Gençlere örnek olma acısından çok önemli bence.Ayrıca avın hikayesinide merak ettik. Rasgele,Gökhan
sevgili necip, herşeyden evvel yapmış olduğun av için tebrik ederim, lakin hali hazırda sigaraya karşı girişilen bu savaşta,bizlerde üstümüze düşen bir görev olarak balıkların ölçülerini vurgulamak amaçlı sigara paketi kullanmıyoruz. senden ikinci ricam ise,mesajlarını küçük harflerle yazman,nitekim büyük harf tepki,sinir vs anlamı doğurmakta. bu iki hususa dikkat edeceğini umar bu rapordan çok daha güzellerini yayınlamını canı gönülden dilerim,
özgür abi resimleri hiçbir forumda kullanmayı dusunmuyodum o yuzden sıgara ile çektim.yazı karekteri içinde forumlara fazle yorum yapmadıgım içinde karekterlerin ne anlama geldiğini bilmiyordum artık öğrendim.bundan sonra daha dikkatli olurum uyarın için teşekkür ederim.sağlıklı bol avlar.