Çarşamba dışardaki işlerimden dolayı işe gitmemiştim beklediğimden erken bitince işler şu boğazın durumuna bir bakalım dedik zira palamut delisi olmuş herkes neyse öğlen gibi mümtaz şahsiyet usta balıkçı kamuranı da alıp hemen teknenin yanına benzin temizlik derken çözdük ipleri doğru paşa limanına Tekelin önüne köprünün altına kadar turlaya turlaya çıktık çokça teknede var kesiyorum tutan varmı diye yok herkes bir ümit dolaşıyor neyse 1 saat dolaştık allahtan lodos var fazla akmıyoruz yoksa bizim tekne fiber ve benzinli motor olduğu için rüzgar ve akıntı cebimizi yakıyor Balık yok yani boş dönecez ümitler kırılıyor derken allahım dedim ver nasibimizi hop çaparide bi vuruş acele çekersin palamutu aldık palamut değil torik mübarek bulduk dedik güzergahı geçende aynı yerde almıştık aşağı yukarı 2 tur attık yine aynı yerde derken daha şiddetli bir vuruş 1 tane daha akşam yemeği garantilenince bi rahatlama ve güven hissi dönüyoruz aynı yerde çok geçmeden 2 palamut daha neşelendiriyor bizi sonrası yok tabi hazır dedim kardayken dönelim yoksa benzin bitecek 4 tane palamutla 3 saat süren avımızı bitirdik inşallah cumartesi sabah suyuna çıkacaz vurucaz voliiyiii Manzara Kamuran usta BEN Palamutlar Tekne
Tebrikler güzel av.Birde noktalama işaretlerini kullansaydınız raporunuzdan aldığımız keyif bir o kadar daha artardı.
tebrık ederim güzel bir av olmus.sorum olacak nacizane teknede palamut caparı toplarken karısmasını nasıl onluyorsunuz bır taraftan toplayıp dıger taraftan salıyormusunuz ben ne yapsam karısıyor .daha iyileri nasip olur inşallah
Senin kadar olmasada bişeyler yapıyoruz, ah birde zengin olsam o zaman balık olayı daha tatlı olacak, iş yok hergün deniz hergün balık . Boğazda keyifli ama sen kaynağında avlanıyosun biz içlere gelebilenlerin peşinden koşuyoruz bu günde 100 kişi koşuyordu ama herkes hevesiyle kaldı ...
Evet sıkıntılı bir iş ben 15 derece iskele yapıp misinayı iyice sağıma alıp bir taraftan diğer tarafa aktarıyorum yinede bazen karışıyor yanına bir arkadaşını almak hem keyiflisi hem büyük kolaylık Bereketli çilesiz avlar