29.09.2013 yeşilköy raporu.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında achills tarafından paylaşıldı.

1. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Cumartesi günü uzun zargana arayışlarından sonra balıkçının birinde içime sinmesede mecburiyetten kokmuş zargana aldım.Kediye attım o bile yemedi :)O derece.
    Neyse Dün sabah telefonumu 6,30'a kurdum.Daha alarm çalmadan ayaktayım.Her zamanki gibi meydandan sabah işkembe çorbası artık olmazsa olmazım oldu.Mazotu al doğru tekneye .Kayınpederim de son anda gelemediği için tek başıma çıkmak zorunda kaldım.Mazotu kontrol et,takımlara bak,yağ su derken bas marşa yavaş yavaş menekşe derenin içinden doğru denize.

İlk önce devamlı palamut aldığım meraya bir baktım fakat orada tık bile demedi,yine çok zaman kaybettim derken doğru yeşilköye.Orada uzun oltayı saldım ,fakat zarganalar rezil hemen dağılıyor.Aralarından bir iki tane rezilin biraz iyisi zargana buldum,diğerlerini kızdım denize attım. Yemi değiştirdim olta suda hop lüfer üzerinde :)
    Sonra yine biraz daha dolan dolan ,balık falan yok.

Tam eve gitmek üzere karaya doğru yol alıyordum ki, bir baktım olta acayip ağırlaştı bayağı zorluyor,mücadeleden sonra gelmeye başladı ,bir baktım Koca bir kırlangıç:eek:

Sonra tekrar geriye dönüş bir 10 dakika sonra bir tane daha.Sonra o meranın üzerinde tekrar dolaşmaya başladım bir tane daha geliyordu ki onada dipten yarıya kadar çekmeme rağmen takımı götürdü.O daha da büyük bir şeydi:confused: Fakat ne olduğunu göremedim.(tahminim oda kırlangıçtı)Bu kadar yeter deyip dönüş yoluna geçtim.Şans yüzüme gülmüştü.Karada tebrikler falan filan derken Mutlu ve mesut şekilde evime geldim.:)

Yer: Yeşilköy
    Takım:Rapala arkası uzun olta
    Yem:En bayatından kokmuş Zargana(kedi bile burun kıvırdı) :)

2. sunshine

sunshine tamer

bereketli olsun lüfer bahane kırlangıçlar şahane.

3. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Murat abi tebrik ederim, keyifli bir av olmuş yine, kırlangıçların maşallahı var :thumb: daha güzellerinin rastgelmesi dileğiyle... reeling

4. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Kırlangıçların maşallahı var, dişli de gayet güzel, tebrikler..

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Rapor güzel, elinize sağlık. Kırlangıç tam süpriz olmuş. Çok güzel balıklar, niceleri rastgelsin. :)

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    neye niyet neye kısmet:) tebrik ederim güzel av olmuşlar:hungry: nicesine rasgelesin

7. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim.Hep böyle iki kırlangıç gelse yeter zaten :)
    Teşekkürler.Yem dolayısıyla Tam umudu kesmişken bu güzeller keyif verdi.Daha iyileri sana rast gelsin.
    Sağolun.Sizede daha iyilerinin rastgelmesini dilerim..
    Teşekkürler.Gerçekten süpriz oldu.Daha büyüğüde geliyordu fakat takımı götürdü.Sizede daha niceleri rastgelsin.
    Gerçekten niyet kısmet meselesi :) Teşekkür ediyorum.Sizede daha iyi avlar rastgelsin.

8. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Maşallah bu sene hiç görmediğim kadar kırlagıç gördüm marmarada :)

9. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Abi tebrik ederim, raporu okurken keşke Boğaz'a doğru gelseydin çok iyi balık vardı diyecektim ki, inanılmaz kırlangıçları gördüm. Bu balıklar her şeyden güzel, lüfer takımına atlayacak kadar bol olmaları ise çok sevindirici. Rastgelsin.

10. bluefinjack

bluefinjack hüseyin

Favori Kamış:
    -
    Favori Makine:
    -
    En İyi Avı:
    48 kilo-eşim
    maşallah, kırlangıçlar 5 lüfere bedel...

11. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    teşekkürler.Dün şansıma denk geldi.Daha önce ufaklarını saldığım için galiba deniz bana büyüklerini verdi :)
    Teşekkür ederim.Senin avlarını da zevkle takip ediyorum.Boğaza gelmeyi her zaman istiyorum ama benim 9,9 pancarla gözüm yemiyor açıkçası.Şanslı bir gündeydim.Daha büyüğü de geliyordu fakat ondada takımı patlattım.Elimde yem olmadığı için mecbur geri dönmek zorunda kaldım.İnşallah sanada daha iyileri rastgelir.

Hüseyin 2 tane böyle gelsin lüfer falan istemez gerçekten.Adama büyük zevk veriyor.O kaçanı çok merak ediyorum :confused: Sanada daha iyileri rastgelsin...

12. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ne diyimki ne diyim.

Madem yem bulamadın İnsan bir alo der Ataköy koyunda biz takviye ederdik mübarek.

Olsun bir dahaki sefere, dahasına rasgelsin.

13. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Sağolasın.Ah be ustam bir ara polatın oraya kadar geldim,biraz daha ilerleseymişim size rastlarmışım demek :)Bu yem olayı hakikaten canımı sıkıyor.Araba da olmadığı için çok yerde zargana arama şansım olmuyor maalesef.Zarganalar öyle rezildiki daha öncede yazdım kediye attım o bile uzaklaştı :DBir daha böyle şanslı olurmuyum bilmiyorum.Sanada daha iyileri rastgelsin..

14. istavrit

istavrit Boğaç

kirlangiclar super hocam ...pilakisi corbasi destan yazar vallahi...

15. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    maşallah güzel av olmuş böyle iri kırlangıçları görmek güzel, tebrik ederim.

16. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Teşekkürler.hem çorbası ,hem buğulaması harika oldu.tadı damağımda kaldı.Sizlerede rastgelsin inşallah.

Teşekkür ederim.Bende bu kırlangıçları görünce oldukça şaşırdım.Nede olsa senelerdir böylelerini görmüyordum.Sizlere de rastgelir inşallah..