Ardahan'dan mazeret iznine gelen mustafa'yı balığa götürmeden geri göndermeme amacındaydık ama şiddetli poyraz bize izin vermeyecek gibiydi. Sabah erken kalkmamıza rağmen poyraz denize açılmamızı imkansız kılıyordu. Öğleden sonra 13:00 gibi dinen rüzgarı da fırsat bilerek hemen kum mahallesi açıklarına teknemizle açıldık. Akşama kadar süren avımızda toplamda 7-8 kg civarı çupra, mırmır, tral ve sarkoz birkaç ta mercan yakaladık.
Ellerinize sağlık arkadaşlar güzel bir av olmuş. Allah'tan poyraz sizi engellemiş. Bide engellemese ne olurdu durum kimbilir. Daha iyilerine inşallah. Tebrikler.
domates hormonlu mu hormonsuz mu acaba? en çok onu beğendim de... (kıskanıyorum çaktırmayın) tebrikler güzel av olmuş. şu tral dediğiniz istavrit familyasından olan balık lezzetli mi yoksa yavan mı acaba?
tral pulsuz ve çok etli bir balık... eti pek yavan değil ama aşırı lezzette beklememek gerekir...ben beğeniyorum, trolcüler aşırı avladığından kilogram fiyatı çok düşük ama ben balıkçıdan bu sebeple almıyorum... kendim avladığımda yiyorum...