Bugün avımı yine 06:30-09:00 saatleri arasında yaptım.Nasibime düşenler... Kullanılan takım Bluefish rapala ,185 gr kursun...
Tebrikler İbrahim,çok güzel avlar yapıyorsun..."Bluefish'in en çok hangi modelini tercih ediyor balık" diye sorabilir miyim??
Evimi kanlıca yada kandilli taraflarına mı taşısam ne yapsam Bende Hergün sabah suyu raporu göndermek istiyorum , ama işten güçten olmuyor , olamıyor maalesef banghead İmreniyorum bu şansa sahip dostlara . Balıklar çok güzel , tebrikler kardeşim .
Özkan istesem her sabah 2 saat Şemsipaşadan atçek yapar oradan da 15 dakkada şirkete geçebilirim ama balıkları akşama kadar nasıl muhafaza edeceğimi bilemediğim için yapamıyorum
Bende her sabah 06:00 da kalkıp kartal sahilden atçek yapıp 07:00 de de eve dönüp işe hazırlansam olur mu aca ? denemek lazım Balık kokarsak fena ama hihi
Tebrikler kardeşim güzel balık almışsın ellerine sağlık bende yeni 3 adet bluefish rapala aldım 1 adete kendo aldım ama daha kullanmak nasip olmadı bluefish rapalalar hem çok ekonomik hemde kaliteli iyi iş çıkarttıklarını duydum kullanan arkadaşlardan ben genelde mantarlı dip takımına istavrit fleto ile avlanıyorum ama ilk fırsatta rapalalarımı deneyeceğim inşaallah ve rapala bilgisini paylaşıcam Hepinize rast gelsin
B-03 B-07 B-22 L-14 Guzel sonuclar aldim.Digerleri hakkında bilgim yok.03,22 Digerlerine göre biraz daha avcı. Bu arada listede eski seriler yer almakta,yeni seriler yok.