Merhaba arkadaşlar. Bu haftasonu için Cumartesi veya Pazar günü yada herikisindede boğazda buluşup kıyıdan bir av yapalım derim. Ben şahsen gideceğim ancak özellikle son organizasyondaki havayı soluduktan sonra kalabalık gitmenin daha keyifli olabileceğini düşündüm Yer olarak benim aklımda Kalender var ancak önerilerinize açığım.
Kısmet, bir dahaki sefere inşallah. Bende sizinle gelmek isterdim ama benim komutan biraz sert Kolay kolay izin çıkmaz şehirdışına Neyse, bu gidişle ben galiba bu hafta sonu tek başıma sallayacağım oltayı Kimseden ses yok baksana.
Evet Necmi ağabey sizin yazışmaları okudum zaten. Umarım güzel vakit geçirir, bol balıkla dönersiniz. Dediğim gibi bende isterdim sizlerle gelmeyi ama malum sebepler Artık fotoğraflarınızla yetineceğiz
Tamam arkadaşlar anlaşıldı. Bu haftasonu kimsenin boğazda soğuk yemeye niyeti yok galiba. Ama ben inatlı gideceğim. Cumartesi - Pazar Kalender'de, Balıkçı Hasan Lokantası'nın önünde olacağım. Herşeye rağmen gelen olursa beklerim. Kalın sağlıcakla.
merhaba daha önce bir organizasyona katılmadım ama buna gelmek isterim tam saat ve yer verirsen gelmek isterim biz 2-3 arkadaş pazar akşamı çıkacaktık uyar mı?
Merhaba arkadaşlar. Dediğim gibi Cumartesi sabahı Kalender'deydim. Tek bir balık bile yoktu Saat 14:00 gibi ayrıldım oradan. Tadım kaçtı Pazar günü de gitmedim. İyiki beni dinleyip de gelmemişsiniz
merhaba rakadaşlar.. galata pazar sabahı kıraca yaptı..en az3 kg. ogleden sonra..kesti.. bilgilerinize..