hakan abisi öncelikle aramıza hoşgeldiniz... önce bir tanışsaydık daha iyi olurdu. neyse.... çok keyifli bir gün geçirmişsiniz, balıklar da şahane tebrikler... daha iyileride olur inşallah....
Mesaj için teşekkürler, tanışmak derken ne demek istenildiğini anlayamadım.. Buralarda yeniyim kusurabakmayın
Tebrikler Hakan abi çok güzel bir av günü olmuş paylaşım için teşekkürler. Bu arada pusula ve fish finder in yeri çok güzel olmuş teknede güzel fikir. aynası teknenin altında mı duruyor?
Av gerçekten güzel tebrikler sevgili Hakan Ama Ayvalık hayran olduğum bir yer ve bu sene gidemediğim için çok üzülmüştüm. Ama bir nebze de olsa fotoğraflarını görmek avuntu oldu bana Teşekkür ederim Bu arada miço yem konusunda haklı, aynı onun gibi düşünüyorum
Evet, teknenin kıç kısımında epoxy malzeme ile yapılmış bir kızak var. Balık bulucunun sonarı oraya kolayca takılıp sökülebiliyor.
Teşekkürler. Özellikle " canlı mamun " yemini ilk ve son alıp denediğimiz günü görmenizi isterdim . Aslında haklısınız, hem koku hemde görüntü olarak bir facia.
Bugün Ayvalık günü sanırım, hep Ayvalık görüntüleri karşımda. Miçonuzla birlikte güzel vakit geçirmişsiniz. Daha keyifli günleriniz de olur inşallah, rast gelsin.