dün akşam yine soğandere yollarına düştüm.giderken birkaç tane izmarit balığı aldım. gidince biraz midye çıkarıp hazırladım.akşam üzeri at-çek yaptım. ama tık yok.hava kararınca lüfere yemli takım attım. 1 tane lüfer aldım. başkada balık vurmadı.hava çok kapalıydı ay dolunay olmasına rağmen hava baya karanlıktı.karagöze midye takıp attım ama hiç tadı yoktu.6 tane karagöz yakaladım. başkada balık vurmadı. sabah suyunda kalkıp lüfere yemli takım attım. 1 tane lüferde o zaman aldım. sabah bir çıpra bir karagöz daha yakaladım. başkada balık olmadı. arkadaşım ibrahim ile sabah kahvaltısı.. bunlarda günün hasılatı.. yakaladığım balıklar.. Rastgelsin...
tebrikler ismail abi harika bir av olmuş..havada baya güzelmiş oralarda..şansınız daim olsun..afiyet olsun..
İsmail ağabey tadı yoktu diye diye balıkları almışınız yine de, tebrikler afiyet olsun. Emeğinize sağlık ve paylaşımınız için teşekkürler.
Tebrikler abi. Balıklar harika. Hava kapalı da olsa deniz boş çevirmemiş sizleri. Daha da bereketli avlar dilerim. Tebrikler...
Ismail Bey en kotu balikciliginiz bu olsun.Cok guzeller hele o luferler sanki bir tornadan cikmis. Tebrik ediyorum.Dahasina rastgele ve saglicakla kalin.
ismail ustam öncelikle aramıza hoş geldin... çanakkale deyince içim bir tuhaf olur sizlerden iyi olmasın çanakkalede benimde dostlarım var oralarda çok ava gittim ben bukadar bereketli bir yer görmedim çanakkale derim başka birşey demem.. avınız güzel geçmiş tabi bize göre seni anlıya biliyorum sizi tatmin etmez çanakkalenin bereketini bilenler bilir olsun ustam birdaki sefere gözlerimize bayram ettirirsiniz ... rasgelsin.......
şansın daim olsun... lüferler harika.. yalnı karagöz dediğiniz balıklara biz burada (Mersinde) sargoz diyoruz... karagöz rengi daha gümüş, kafa ve kuyruk tarafında sadece siyah birer çizgi olan balık değil miydi?