29 Eylül 2012 Sivrice Balık avımız.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    29 Eylül 2012 Sivrice balık avımız. Mert kardeşim ile. :)

Her denize açıldığımda içimi bir ferahlık kaplar, ilk başta benim için en önemli olay denizde olmak sonra eğer yanımda bir dostum bir kardeşim varsa onula da beraber balık avı yapıyorsak bu av ve oltamıza takılan balıklar bizleri mutlu ediyorsa, adama sorarlar Allahtan daha başka ne istersin diye. :) :) :)

Her zaman olduğu gibi biraz sırtı avı denedik ilk vuruşu Mert kardeşim aldı balıkta oltasına geldi ama ne yazıkki bir anda oltası boşaldı ve balık bedenden takımı kopardığını , patlattığını gördük, biraz üzüldük ve o kaçan balığı aramaya başladık ama maalesef o kaçan büyük balığa tekrar rast gelemedik.

Mert kardeşimin getirdiği çok güzel karides yemlerinin yanına benim sardalyalarımı koydum ve yemliye başladık.
    Acemi balıkçıyı Sivrice gördü......ne acemisi beeee adam bizlere nal toplattı, helal olsun sana sevgili Mert kardeşim. :) :) :)
    Benim kerterizim de güzeldi diğer bütün tekneler yanımızdan ayrılmadılar, günün balıkçısı Mert Parlak kardeşim Bürsa'dan. :) :) :)
    İşte günün fotoları, sevgiler hoşça kalın. :) :) :)

Not : Sevgili Misafir balıkçı kardeşlerimiz bizleri izlediğiniz balıkçı sitelerine üye olun, ben de sizlerden küçük te olsa bir selam bekliyorum ve sizlerle tanışmak istiyorum, amatör balıkçılığı daha kuvvetli bir sivil toplum örgütü haline getirelim denizlerimizi ve balıklarımızı korumak ve kollamak için hep beraber mücadele edelim derim.......

[img width=450 height=600]http://i48.tinypic.com/kbevjn.jpg[/img]

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Orhan abi acıkmışsın belli ki, ama yine de balığı pişirmeden yemeseydin :becky:
    Şaka bi yana, kaçan balık büyük olmuş galiba.. olsun yakalananlar da gayet güzel, ellerinize sağlık :clap2:

3. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Orhan abi bütün resimler güzel her zaman olduğu gibi tüm raporlarınızı takip ediyoruz. Ama son resim bir başka güzel çıkmış.
    Ben küçük ken karadeniz yaylalarında büyüklerimizle balığa giderdik.Küçük kırmızı pullu (5cm gibi balıkları) şimdi hayatta olmayan bir büyüğüm canlı yutar şifa derdi.:) Gerçi sizin balık baya büyük.... Tonbik palamut resimlerini bekliyoruz.

4. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Berkan,kaçan balığın çok büyük bir balık olduğunu Mert kardeşim bana söyledi, ben de çok kere bu büyük balık kaçırdığımı söyledim, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Bursa'ya deniz geleli daha 2-3 yıl oldu.:confused: :confused: Ne bilir Bursa'lılar balık tutmasını.:p :p

Güzellikleriniz, sağlıklı ve mutlu günleriniz daim olsun.:thumb: :thumb:

6. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    Her Zamanki Gibi İyi Av Olmuş Abi Tebrikler.

7. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    Orhan baba tebrikler yine döktürmüşsün :) kaçan balığı bulacağından kuşkum yok :D

8. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Orhan amca raporlarının ve yazılarının devamını dilerim yüzünden tebessüm oltandan balık eksik olmasın :)

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Kamuran kardeşim ilk başta o sevgili büğümüze Allah rahmet eylesin, ben de çiğ balığı çok severim arada sırada da limonda bekleterek yerim.:) :) :)
    ama canlı balık hiç yemedim.:) :) :)
    Sana da güzel avlar dilerim.
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

10. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok değerli Fevfik bey kardeşim, fakat Mert kardeşimin gerçekten sihirli elleri var ger tasmalamarında balıklar oltada, ferçekten nal topladık, zaten ben emeklilikten sonra balığa başladığım için kendimi her zaman eksik hissediyorum.:p :p :p
    Sevgiler saygılar hoşça kalın.:) :) :)

11. mudeli

mudeli Gökhan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    selimhan 4300 gr
    orhan abi seni seviyorum :) son resim beni çok mutlu etti sağlıcakla kal.kal ki birdaha ziyaretine gelip hos sohbetinle teknende balık avlıyalım:)

12. mbilhan

mbilhan murat

orhan baba ve mert kardeşim tebrik ederim iyi kupa tutmuşunuz sırtıda takımın kopması iyi olmamış ama avın kacması da avcılığın başka bir yönü :)yoksa her yakaladığımızı tutsaydık işin zevki belki de azalırdı.orhan baba bu arada diğer balıkçı teknelerininde klavuzu olmuşun:)saygılar

13. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Sonay kardeşim ben de bu güzel tebriklerin için çok teşekkür ederim, önemli olan akşama yetecek kadar balıktı, valla tavada boklu kebab yaptık....

...........Olmaz böyle bir şey, aslan sütü ile iti gitti, ama fener yenildi............

Sizlere de güzel avlar dilerim sevgili balıkçı kardeşim benim.:) :) :)

14. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler Gökhan kardeşim, kaçan törik öncü balıklardan biriydi inşallah diğerleri de yakında sularımıza girerler.:) :) :)
    Sizlere de güzel avlar dilerim, hoşça kalın benim balıkçı kardeşlerim.:) :) :)

15. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Orhan Ağabey, yüzümüzü güldürdün yine. :)

16. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Ne kadar güzel yorumlar bunlar sevgili fatih bizler gibi emekliler, sizlerden gelen bu güzel sözlerle çok mutlu oluyoruz.:) :) :)

Ben de havayı biraz güzel bulursam hemen denize açılıyorum, az da balık olsa çok memnun oluyorum, yeter ki akşam masamızda biraz balığımız olsun.

Sizlere de güzel avlar dilerim.:) :) :)
    Hoşça kalın benim balıkçı kardeşlerim.:) :) :)

17. Çim adam

Çim adam Aydın

orhan abi herzamanki gibi güzel bir av olmuş. Elinize sağlık

18. heraklitus

heraklitus GÖKHAN

Favori Makine:
    Ryobi Kobe 4500
    orhan abi tebrikler.Güzel av olmuş...ve denizde çarşaf gibiymiş valla...

19. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Gökhan kardeşim inanın ben de sizleri çok seviyorum, o kadar güzel insanlarsınız ki...................sizleri ben de çok özledim, ne zaman gelmek istersen beni ararsan teknemi ve yemleri sizler için hazırlarım.:) :) :)
    Sevgiler benim balıkçı kardeşlerim, hoşça kalın.:) :) :)

20. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Orhan Amca, Sağ Sağlim Bursa`ya döndüm. Sana çok teşekkür ederim güzel bir gün geçirdim seni şahsen tanıma fırsatı buldum ve senin gibi üstatla avlanma şansım oldu. Senin kerterez bir harikaydı yanımıza gelen diğer balıkçı arkadaşlarıda çekti ama ne gariptirki ikimizden başka balık alan tek tüktü :) diğer teknelerdeki konuşmalarada şahit olunca senin nekadar usta ve güzel bir insan olduğunu birkez daha anladım oradaki balıkçı dostların seni çekemiyorlar :) tam karşımızdaki teknede bulunan balıkçı arkadaşların sesleri bile bizlere geliyordu ben kolyosu çekerken ahaa palamut dedim dönüp bizim tekneye baktılar güzeldi güldük yedik içtik eğlendik :)akşam motele gittiğimde maçı izleme şansı buldum 3 büyüklerde iş yok bu sene ne varsa yine bizde var :) Akşam yemeği için Ali Abi bana güzel bir istavrit ikram etti ama ne istavritti ilk sorduğunda şaşkınlıkla yüzüne bakakaldım Ali Abinin İstavrit pişireceğim birtanemi yersin 2 tanemi yersin diyince bende bir tava yerim abi kurt gibi açım dedim :) sonra kiloluk istavriti önüme koyunca şaşırdım :)
    Orhan Amca, Misafir perverliğin ve avcılık konusunda bilgi ve birikimini esirgemediğin ince detayları paylaştığın için sana birkez daha teşekkür ediyor ve ellerinden öpüyorum.. Kısmet olursa birkez daha misafir olmak istiyorum sevgiler.

Yorum Yazan bütün arkadaşlarıma ve abilerime övgü dolu sözlerinden dolayı teşekkür ederim