yemli takım ile 4 adet lüfer yakaladım.. 2 kilo geldi.midye ile 1 karagöz yakaladım yarım kilo geldi. lüfere sahtebalık at-çek yaptım. bakan bile olmadı. biraz da levreğe at çek yapayım dedim. tam gagalı orjinal rapalayı salladım.bu rapalalar akıntıda çok çabuk dipliyorlar.dibe takılmasın diye hızlı çekeyim dedim. fakat kolu hızla çevirdiğim anda bir ağırlık bindi.yani baya bir agırlık kalamayı ayarladım be kıyıya çıktım. yavaş yavaş biraz uğraştan sonra balığı karaya aldım. güzel kiloluk bir has kefaldi. hep derim. her şeyin başı NASİP diye. kefal balığını böyle sahte balıkla yakalamak mümkün olmaz.çarpma pullarından geçipte derisine batmaz.bu kefali yakalamam da ancak öndeki çarpmanın balığın sidikliğine geçmesi ile mümkün oldu.
Tebrikler İsmail abi karagözde lüferlerde topan kefal de çok güzel ellerinize sağlık nasibiniz hep böyle açıkolsun saygılar.
ismail abi tebrikler. çok güzel balıklar. bi söz vardır hani : "nasipse gelir çinden yemenden, nasip değilse düşer çenenden." seninde nasibinde bunlar varmış. afiyet şeker olsun.
Bravo abi tebrik ederim çok güzel av olmuş.Yanılmıyorsam çanakkalede ikamet etmektesiniz.Orada derenin boğazla birleştiği yerde DSİ nin hemen altında amatör balıkçılar derneği vardır hiç gidermisiniz?
ustam öncelikle hoşgeldin aramıza.... gözünü sevdigim çanakkale nezaman ne yapacagı belli olmaz bereketli sular.... tebrikler ustam.. sularınızda çok avlandım tanırmısınız bilmem kepezli kadir var çokı iyi dostumdur
Bir dedem daha oldu galiba sitede İzninizle sizede dede demek istiyorum. Avınız çok güzel olmuş tebrik ederim.Allah daha nice avlar nasip etsin. Sevgilerimle Allaha emanet olun.
Emeklerinize sağlık Çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz Keyifli anlatımınız ve fotoğraflarla süslediğiniz avınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim
İsmail abi herzaman olduğu gibi harika bir av olmuş.eline emeğine sağlık Bu herşeyi ile güzel paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum bunlardan aldığım gazla birgün kendimi soğanderede bulma konusunda ciddi planlarım var.. mesela bugün