selam arkadaşlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.bayram fırsatından yararlanıp sabah erkenden açıldık denize. ancak yemcilerde bayram nedeniyle hiç yem kalmamış herifler çifte bayram yapıyor. biraz sülünes ve akşamdan aldığımız sardalyalarla idare ettik.yine çeşmealtı adalar civarında attık oltalarımızı. 5-6 kilo kadar mercan ve lidaki haricinde onlardan daha çok ısparoz ,izmarit, ve mandagöz ile keyifli bir av oldu herkese rasgele o [/IMG][/URL] buda dönüşteki günbatımı manzaramız.
Önder güzel bir av günü yaşadığınız yakaladığınız balıklardan belli tebrikler büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
önder abi süper görünüyor. afiyet şeker olsun. tebrik ederim. yazları bende bazen çeşmealtına geliyorum ama pek tanıdık olmadığı için kıyıdan bakıyorum.. daha keyifli avlara inşallah...
Abi naptınız yahu Ben çipura ve mercan gördüm mü dayanamıyorum Ne olur koymayın böyle resimler raporlara yaaaaaaaaaaa Ellerinize sağlık. Çok bereketli ve güzel bir av olmuş. Tebrik ederim. Ayrıca afiyet olsun.
Helal olsun Önder Kardeşim tebrik ediyorum.Bizim arkadaşlarımız Hekim adasının etrafında,Özbek doğusunda,Uzunadanın güneyinde takılıyorlar. Birde balık yok diyorlar. Arkadaşımı nasipse Seferihisar da derin suya götüreceğim.Bilhassa mercan güzelini yakalamaya.Nasipli avlar diliyorum.