Arkadaşlar genelde paylaşımda bulunmaktan ziyade paylaşımları okuyup keyfinizi izlemekten daha çok zevk alıyorum. Ama paylaşım demek kendinden de bir şeyler katmak demek dedim ve ben de son 2 avımı paylaşayım dedim. Aslında 2 avım arasında bir de Didim avım var ama o avdan foto almadığımdan ondan bahsetmeyeceğim. Takvimler 17 Mayıs 2014'ü gösterirken kuzenim Aydın aradı ve ''kardeşim benimle 11 kişiyiz, eniştemle sen 13 kişi Bodruma tura kaçıyormuyuz'' dedi. E biz babamla her daim hazırız. Okeyleştik. Saat 3.30 İzmirden kontak saat sabah 6.00 Bodrum Güllükte hazır kıtayız. Kaptanımız marşa bastı ve ilk durağımızda demiri attık. Yarım saatlik avımızda 13 kişide 2 çipura kaptanımızı tatmin etmedi. Tekrar marşa bastı ve 2. durakta tekrar demir attık. Biz alışmışız, çipura dediğin kapar kaçar da adamın aklını alır. Aşağıda ısparoz yavrusu gibi nazlı nazlı bir şeyler vuruyor ama kapan kaçan yok. İş olsun diye bir çalındım ki o tıkırdayan meğer canavarın kendisiymiş, 0,28 misina ağlıyor. İşin sırrını keşfedince bütün tekne başladı at çek yapmaya. Öğlen 3'e kadar avlandık. Günün bana öğrettiği şuydu ki -küçük balık vuruyor- deyip çalınmamazlık etmemek lazım. Asıl amaç dostluk ve hoş sohbet elbette. Rabbim hem dosttan hem denizden bol bol rızıklandırmıştı. Daha güzel avlar siz değerli derya aşıklarına nasip olsun inşallah.