Öncelikle merhabalar, spine yeni başlamamla birlikte atar değerinin 15 gramdan daha düşük bir spin kamış almak istiyorum. Forumda araştırdım 1-2 saat içinde 20-30 internet penceresi olmuş... kafamda karıştı... Konu açmayayım, sormadan alayım dedim ama bir türlü karar veremedim... turna avında kullanabileceğim 3-5 gram mepsleri, levrek avında 10-15 gram sahte balıkları atabileceğim bir kamış arıyorum, LRF kamışıda olabilir mırmır avında kullanabilirim... 2.40 metrelik olursa haha iyi olur. yorum yazan, yazmayan, buraya kadar zahmet edip okuyan herkese şimdiden teşekkürler...
Abim benim düşüncem LRF kamışı turna için bir hayli ince olacağı yönünde. Bunun yerine 5-25 vb. atar değerlerindeki spin kamışları tercih etseniz fena olmaz. Mesela şu anda benim elimde 10-30 atarlı telespin kamış var, ve ben bununla 1,5-5 gram arasındaki jigheadleri ince misina yardımı ile 15-20 metrelere atabiliyorum. Yani önemli olan kamışın yapısı, aksiyon seviyesi. Bununla ilgili detaylı bilgiyi forumdaki üstadlardan alabileceğinizi umuyorum. İyi kararlar diliyorum