3-4 ekim kısa nefesli avlarım.Poyraz çok güçlü,sahilde 1 saat zor dayanabildim.Balık yavaştan kendini göstemeye başladı,inşallah bu havaların arkası güzel balık yapacak.Eşkina mantarlı takıma gelmiştir.
Selam ibrahim gecen yıldan raporlarını takip eden birisiyim.çok başarılı avlar çıkardın.bu yılda inşallah istediğin gibi avlar cıkartırsın.sezon hepimize hayırlı ve bereketli olsun tebrikler.
Tebrikler İbrahim sezonu açmışsın, geçen yıl güzel raporlarını keyifle okumuştum bu yılda güzel avların olur inşallah. Mantarlı takımla eşkina yakalandığını ilk defa duyuyorum çok ilginç.
eyvallah levent abi ,bende senin paşa raporunu çok keyifle okudum harika bir av. Spin olayına yavaş dan bende gireceğim.Senelerce gizli bir merada lüfer sezonu dışında kefal ve ileryaların oynak yaptığı bir yer var,Levrek olabileceğini tahmin ediyorum.Mera hala bakir en kısa zamanda deneyeceğim Abi eşkina çok aç kalmış olmalı yoksa yapmayacağı bir davranış. Tamer abi teşekkür ederim.İnşallah bu sezonda hepimizin güzel raporlu avları olur...