3 haziran günü akşam 7de ramazan abinin teknede şinasi abi ve erdal abi ile buluşacağımız yönündeki namık abinin telefonuyla başlayan safari 4 haziran sabahı saat 11 e kadar süren zargana avıyla son buldu. 3 haziran gecesinin raporunu namık abi yazacak ben zargana raporunu vereyim gelenek bozulmasın . Namık abiyle yakalaması tarafı kolay çekmesi tarafı teknik olan bir av yaptık. yem herzamanki gibi canlı yem takım toplu zargana takımı. günün hasılatı aşağıda. eğlenceli bir gece ve güzel bir sabah oldu ben tahmini ölçüleri yaptım namık abi net ölçüleri verecek Namık abinin ilk kırmızı benekli zarganası ve tüm yakaladıkları ve ben Video http://video.google.com/videoplay?d...775&q=zargana&ei=FOZHSOnpBoLmiQLfk4TFDA&hl=eN
Tesadüf dışında bilinçli olarak hiç zargana yakalamadım.Yakaladıklarımı da hiç yemedim.. Yakalama tekniğinizden detaylı bir anlatım reca etsek efem.. Teşekurler..
Tamam avınızı tebrik ederim, karayolu gibi zarganalar avlamışsınız Emeğinize, yüreğinize de sağlık olsun da Başlık haricinde "safari" nerede onu göremedim Bu başlık reyting kokuyor gene Ben buldum
bu hallere düşçek adammıydın se be abi one ya ufacık ufacık zarganalar kuzu ya canlı yem yapsan yan gözle bile bakmaz o zarganalara neyse hadi katılımcıların eline sağlık paylaşım için teşekkürler
Yine tebrik ederim zarganalar süper,Namık abi bunların adı bundan sonra zargana değil de station wagon kuzu olsun ne dersin
Ozan için büyük, Namık için küçük bir adım. Aş kendini Namık aş artık. Yoksa Abdurrahman Çelebi kalacak balıkların adı. Ozan, seni tebrik ederim kardeşim. Daha nice güzel avların olur inşallah.
Namık abi elindeki barraküda mı Zargana ise biraz fazla hormonu kaçmışta İkinizide tebrik ederim Afiyet olsun
Sonunda kanıma gireceksiniz. Okulmuş sınavmış hatunmuş bırakıp gelecem, hayatıma mal olacaksınız.Du bakalım daha neler göreceğim.Bu zargana ne vakit terkeliyo vatanı? bu arada tebrikler
Ozan tebrik ederim. Senin şahsında Şinasi ve Erdal beyleri de tebrik etmek istiyorum da, raporunda onlara ilişkin bir faaliyetten bahsetmemişsin ve de görüntü yok. Ya da bilahare eklenecek diye düşünüyorum. Yakalama tarafı kolay, çekme tarafı teknik olan bir av acep nasıl ola ki? Bir iki cümle lutfederseniz gayet makbule geçer. Namık’ın “usta”lığını gölge de bırakan “katil Ozan” olma vasfınızın incelikleri vardır herhalde.
iste zargana diye buna denir..sizlere afiyet olsun abi yanliz Namik abi hep disilerini yakalamis anlasilan...plajda av yaramiyor ona.acik denizde tekneyle daha verimli bir adam kendisi hic olmazsa disiler kurtulur
Ozan abi tebrikler zarganalar süper boyutta..Namık abi tişörtüne bayıldım walla...Her yerde farkını gösteriyorsun abi
namık abi sonunda sende tecrübeli bir avcı oldun walla tebrik ederim çok güzel bir av yapmışsınız. bizede kısmet olur işallah bi gün, ozan bizede bi ara taktik ver ya denizde balık bırakmadın. şimdiye kadar toplam kaç zargana oldu kurudu deniz kurudu
ee gece avının raporu nerde yoksa sizde nedüğü belirsi kahverengi ağzı sazana benzeyen dip balığından mı yakaladınız ? başka bişşi çıkmadımı ya merak ettim bak şimdi hadi namık abi yaz şu raporu