3.60 Ahşap Taban Seastar Alıcam Mağaza Öneri?

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında volky1991 tarafından paylaşıldı.

1. volky1991

volky1991 Volkan Aydın

En İyi Avı:
    Şimdilik İstavrit :)
    iyi günler sonunda ekonomik durumumu bot alıcak düzeye getirdim ve seastar 3 60 bot almaya karar vermiş bi şekilde sitemizin sponsoru olan tekneyatshop u aradım bir güzellik yapmaları dahilindeki burdan alanlardan biliyorum 3 60 ı 1000 liraya 1050 liraya hediyelerle alanlar var ama neden se burasınıda söylememe ragmen 1 lira inmedi diyerek hakkını yemek istemem 5 lira lık bi indirim yaptılar sağolsunlar.heralde bu aralar satışlar iyi baya toklar. Değerli site sakinlerinden bu botu alabilceğim kendi aldıkları memnun kaldıkları mağaza isim,adres,telefon bağlantı kurabiliceğim herhangi birşey istiyorum
    ilgilenen abilerime kardeşlerime şimdiden teşekkürler...

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

3. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba ben 2.30 yamaha semaster aldım 15 gun once oldukca kullanıslı iyi forumlar.

4. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    balikmarketim.com adresine bi bak..

5. OMMG

OMMG OKAN

Bence de Boat Show u beklerseniz daha iyi olacaktır,getirdikleri malzemeleri geri götürmemek için özellikle son günlerde iyi fiyatlar verebiliyorlar.Hem karşılaştırmalı olarak diğer alternatiflere de bakarsınız.Bir de aluminyum tabanı düşünmenizi tavsiye ederim...

6. volky1991

volky1991 Volkan Aydın

En İyi Avı:
    Şimdilik İstavrit :)
    abim öncelikle teşekkür ederim ilgilendiğiniz için fakat boat show a gitme gibi bi imkanım yok işimden dolayı antremanlar maçlar falan gidip bakamam yani elimiz mahkum internet üzerinden alıcaz.aliminyum tabanda istemiyorum yazın bütün gün kullanıyoruz güneşte ayaklarımızı kızartmasın ayrıca yakıştığını düşünmüyorum ahşap kafama yatan işin açıkçası