3.60 cies bot aldım motora karar veremedim mercury&mariner nasıl bilirsiniz?

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında pro13lem tarafından paylaşıldı.

1. pro13lem

pro13lem espo

Arkadaşlar dün cais 3.60 al. taban bot aldım aslında motoruda almıştım ama 25 hp mercury ellerinde kalmamış mariner var dediler bende istemedim.Aslında ben 15 hp yamahada ısrar ettim ama aynı fiyata mercury 25 hp almak daha cazip geldi.Marinerde aynı fabrikanın ürünüymüş arçelik-beko gibi.Bu zamana kadar 9.9 kullandım olmuşken 25 olsun hem bi ince su sporu yaparım hem bol bol plane kalkarım hem daha güvenli olur denizde rüzgarlı bozuk havalarda banamısın demez.Şimdi aranızda mercury yada mariner kulanan varsa yorumları benim için rehber olabilir.

Bu arada merak edenlere botu 1300 tl ye 12 taksit aldım izmir kemaraltından bence orta ayar bir bot benim için yeterli .

3+1 ayrı yerden şişirilebilen 0,90 mm kumaş kalınlığında , 1100 denye kumaş yoğunluğundadır.Diğer botlardan farklı olarak ani başınç değişikliklerine karşı aşırı basınç emniyet valfi vardır.Çapa çekmeyi kolaylaştıran burun makarası .Motor aynası 6 adet vida ile güçlendirilmiştir. 6 kişilik, 589 kg taşıma kapasiteli, katlanabilen tabanlı botla birlikte 2 adet taşıma çantası,2 adet aluminyum oturağı, 2 oturak altında malzeme çantası, oturma minderi, tamir kiti, kürekleri, pompası..

Başlıktaki yanlış olmuş cais modaratörler düzeltirse sevinirim...

2. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin arkadaşım..

3. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Ewet...Tamda Halil Abinin(MALLACA nickli) cevap verebilecegi bir soru......

4. albatros4174

albatros4174 Kamil

Favori Kamış:
    abu garcia blac arrow 420
    Favori Makine:
    shımano titanos 4500
    En İyi Avı:
    sazan 3750
    Hayırlı olsun.Kzasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim.
    Mercury 9,9 iki zamanlı uzun şaft kullanıyorum bu yıl altıncı senesi, 1/100 quiksilver yağ kullanıyorum sezon sonunda bakımını yaptırıp kışlamaya bırakıyorum.Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.