Merhaba sevgili forum dostlarım. Bu güne kadar rapor yazacak ciddi bir balık yakalayamadım. Kilo civarı sinaritler raporlamam. Palaz tabir edilen boyları da zaten suya iade ediyorum. Her gün olduğu gibi teknemle ve el takımımla yine sinarıt meralarımda dolaşıyorum yine. Bir vuruş aldım zayıf sayılabilecek bir vuruş, çektim baktım sinarit adayı iri bir palaz livarda yerini aldı tabi tebliğe uygun 20 cm üstü. Tekrar takımı suyla buluşturdum 30-40 metre sonra bir vuruş daha aldım yolda boşladı balık kaçtı tabi. Üzülmedim. Bugün dedim balık yapacak devam sürtmeye. ikinci turu yaparken takıma küt diye bir şey bindi derinlik 3-4 metre civarı dibe takılmasına imkan yok çok sert geliyor her an kopabilir takım. Biraz çektikten sonra ara sıra boşlamalar başladı balık kendini belli etti iri bir balık hemen kepçeyi hazır ettim balık çekti ben bıraktım balık bıraktı ben çektim derken 15-20 dk mücadelenin sonunda balık pes etti ve yüzeye çıktı. Zar zor kepçeye sığdırdım ve balık teknede. Tek başıma olduğumdan teknede resimleyemedim. Bu arada belirtmemde fayda var çanakkaleden orhan ve vadat üstadlarıma çok çok teşekkür ediyorum takım ve av teknikleri hususunda çok yararlı oldular. Kullandığım takım: Ana beden 080 oskar turuncu Köstek 040 asso ultra Sahte yozuri 11 cm turuncu
Cem abi Çok güzel bir sinarit tebrik ederim bayılıyorum bu balıgın görselligine avınızın bereketli ve güzel geçmesini dilerim her daim
cem abi tebrik ederim güzel balık işte kısmet böyle birşey kimi zaman dipten kimi zaman ummadığın yerden gelir afiyet olsun
Süleyman abi bu yazdıgını ne kadar destekliyorum bir bilsen Tanışmayı hayel ettigim ilk balık budur bu denizde saçmadır belki ama çok ASİL bir duruşu var ve ben buna bayılıyorum bu balıktaidk
Tebrikler Cem kardeşim, çok güzel bir Sinarit ellerine sağlık, afiyet olsun. Bilgi paylaştıkça çoğalır, ben sadece balıkçı arkadaşlarım ile paylaşmaya devam ediyorum, ufak ta olsa bir katkıda bulunduysam ne mutlu bana. Selamlar, sevgiler hoşça kalın.
Maaşallah sinarit haberleri geliyor. bol ve berektli avlar olsun inşallah. kazasız belasız mevsim olsun rastgele
Orhan abi çok teşekkür ederim. Sizlerin çok katkısı oluyor bilgi konusunda. Bazen hiç niyetimiz yokken sizden bir rapor okuyoruz hemen teknelere koşuyoruz. Sizde hoşça kalın hoş kalın
Teşekkürler.Biz burada genellikle boya göre değil kiloya göre sınıflandırıyoruz. Ciddi yaralanma yoksa kilo altı palazları suya iade ediyoruz.mrsparkle
Tebrikler harika bir sino. süper keyiflidir onu tekneye alana kadarki mücadeleniz. Bu arada bilmediğim için sormak istiyorum: sinaritte limit 20 cm. ise, palaz dediğiniz sinarit yavruları kaç cm. oluyor ? rastgelsin...
yaklaşık sene önce birkaç defa gördüm kıyıda..hatta birinde birinin 3 lü zarganasına bastı.adam kayalardan aşağı inene kadar takımı kopartıp gitii balık .
Tebrikler sevgili Cem. Bu hafta rüzgar nedeniyle Kabatepe Çanakkaleye gidemedim.Ama uygun ilk günlerrde oradayım.Gökçeada,Kabatepe Seddülbahir,yada Büyük kemikli belkide Ece limanına kadar olan bölgede uzun süreli avlar yapacağız. Sanırım avlarımız harika trofelerle süslenecek. Belkide denizde karşılaşabilirizde Sevgiler