Balıklar sabah 07-09 arası yaprak yemle alınmıştır. El oltası 050 takım 0.30 yine rapala arkası yaprak Hava sakin lodos balıklar çok iri İlgilenenlere duyrulur
tebrikler,insaallah bir gun su meshur rapala arkasi yaprak yemli takimin resmini koyarsinizda bizde ogreniriz.
Çok güzel av olmuş... Tebrikler ! Kıskandım diyeceğim... Çünkü, hem kalacak yer, hem tekne imkanımızın çok kısa denilebilecek bir süre önce kalmadığı Selimpaşa'dan lüfere çıkmak gibi bir planımız vardı Ağustos'ta. Maalesef Eylül'deki felaket sonucunda bu imkanımız kısmen tükendi... Bir süre kıyı balıkçılığıyla yetiniyoruz o yüzden
Gerçekten gözle görmeyince insan tahmin edemiyor. Selimpaşanın hali gerçekten korkunçtu geçmiş olsun diyelim Allah beterinden korusun. Allah saglık sıhhat versın seneye planlarınızı inşallah gerceklestirirsiniz.
Gerçekten bu yöntemi kullanan pek yok galiba bunun için ayrı bi konuda bahsedicem eminim 100 de 100 kıyıdan avlananladada cok işe yarar
tebrikler , harika görüyo... selimpaşa 'da ilk lüfer denemesini yaptım ama beceremedim tabi : ( amorti olarak iyi istavrit aldık akşamüstü ( 1 ekim de ). hocam ''rapala arkası yaprak'' nasıl oluyo? ve uzun olta şeklinde mi kullanıyosunuz bu takımı ? kaçlık kurşun kullanıyosunuz? aydınlatırsanız sevinirim...
koray, bak ne güzel denk geldi. bi teknemiz var selimpaşa da. haftada bir falan geliyorum selimpaşa ya( hafta içi).istersen ve organize olabilirsek birlikte çıkabilirz lüfer e . ben de tecrube kazanırım. ne dersin?
Ne oluyoruz bakalım yıne Önder Rahat bıreak balıkları kardeşim gelsınler yukarı doğru biraz. ama burdada balık maaşallahı var yani. Artık olayı aştık. tekgöz yok. canlı yok. rapala, kaşık vs yok balık geliyor. neyemi zarganayı kafasız ken yaprak tak gagalığa. iki iğnede ustune bağla at aşağı üstünde.
Önder Abi Maşallah,maşallah Çok güzel av olmuş... Tebrikler ! Avınızın bereketi daim olsun rastgele. Sevgiler & Saygılar..