Yer:Karareis Gerence körfezi Yemelican 60mm, fiyat:3ytl http://prodemo4.neticaret.com/asp/show_stock.asp?product=1-7101001-020 Teknik:Yüzeyden tekne arkasından 30mt arkadan çekme Saat:Sabah 07 Ağırlık:3 balık toplam 2kg gelmiştir. Arkadaşlar, pahalı rapalaların iyi balık yakalayacağı, ucuzların iş yapmayacağı şeklinde düşünceleri olanlar bence bu düşüncelerinden vazgeçsinler, balıklar sahte balığın fiyatına bakmıyor...
Fotoğraf bu şekilde daha güzel görülüyor. Balıklar harika, tebrikler. Sahte balık konusunda gelince, lolipop şekerlerinden çıkan çubuk ve 3 lü iğne ile de denemenizi tavsiye ederim
güzel bir av olduğu fotodan belli. iyi avlar, rastgele... ancaak, bir sorum olacak. bu levrek hayvanı nerelerde bulunur yani avı nerelerde yapılır? forumdan okuduğum kadarıyla liman tarzı yerlerde oluyor. teşekkürler...
kıvanç tebrikler balıklar çok güzel görünüyor. bu biraz da nasip işi oltanın kalitesi ikinci sırada bence... %50 şans, %25 olta ve %25 ustalık....
valla demek ki oralarda balık çok ki ne taksan geliyor. bir de istanbul'da deneyin bakalım levrek avını yinde tebrikler. güzel balıklar. afiyet olsun.
aynen N@mik abiye katiliyorum...malzemeden calmak hic bir zaman iyi degildir doganin ve denizin ne sunacagi hic belli olmaz agirlik olmasin diye veya tasimaya usendigimiz malzemeler bazen oyle bir anda lazim olur ki sinir olursunuz bunun icin ben yanimda oltaci dukkani tasirim hep a-z ye ne tur takim varsa yanimda bulundururum ne avina gidersem gideyim....belki kismette baska sey vardir kim bilebilir..bencede yo-zuri ve rapalanin mallarindan sasmayin...yuzdurmesini ve teknigi bildikten sonra her turlu balik alirsiniz...tekne arkasindan levrege yavru kefal cekseniz daha az masrafli ve kalite olur zaten veya parmak kadar subye ama taze rengi solmamis canli goruneninden deyilmi Namik abi
Burada durum biraz daha farklı aslında. Yapılacak av belli ise kafa da kararlaştırılmış ve ona amaç edilmişse pahalı yada kaliteli olmasının sahteden çok misina da önemli olduğunu düşünüyorum. haa dediğiniz gibi düşünüldüğünde bu tıpkı sizlerinde dediği gibi bir şans olayı olur, ama zaten hepimizin aradığı ve beklediği o şans değillmi amatör oltacılıkta.
işin rejonu Balıklar harika tebrikler. Sevgili kıvanç, bizim sahteler şu an 4,5 ytl olmuş haberin olsun. Hemde kalmamış Galiba Üretici firmalar burada yayınlanan raporları takip ediyorlar. “nasılsa iş görmüş, reklamı da yapılmış” deyip, anlarsın ya... sevgi ve selamlarımla....
pahalı malzeme ile iyi balık tutulur diye bir kural yoktur balıkçılık birazda şans işidir ne güzel arkadaşımız bizimle paylaşmış çantamızda her ihtimale karşı bulundurmakta fayda var 3 veya 5 lira ne kaybederizki güzel balıklar afiyet olsun rastgele
kardeşim eline sağlık.afiyet olsun.soracağım şu olacak.sahtenin kaç numarasıyla avlandın. yazarsan sevinirim. her avlak yeri farklı yem seçtiği için soruyorum. bende gerenceye çok sık giderim de