3 silindir perkins hakkında yardım

Konu, 'Motorlar' kısmında hidalgo tarafından paylaşıldı.

1. hidalgo

hidalgo mustafa yarapsanlı

En İyi Avı:
    15.600 gr levrek 29.500 gr orfoz
    öncelıkle merhabalar arkadaşlar.bu güne kadar teknemde pancar,volvo ve lister makinalar kullandım.şimdi ise 3 silindir 48 hp perkins(135 çakal ferguson =motoru almaya niyetliyim.bu motorlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.görüşleriniz nelerdir.bu arada teknem 7.65 boy2.65 genişlik karadeniz yapısı ve 2.5 ton civarı.............
    keyifli paylaşımlar.

2. grandekinoks

grandekinoks Cemal YILDIZ

Favori Kamış:
    shimano beast master CX surf
    Favori Makine:
    Daiwa Catalina 4500
    Merhaba,

Traktor yedek parcalari satan bir firmada calismaktayim konumuz traktor oldugu icin konu hakkında detayli bilgim var. bu motor sıfır perkins olarak uretilmemekle beraber taklitleri bulunmaktadir. ara ara donemlerde bizimde satmakta oldugumuz bir urundur, ayrica bu perkins motor cok eskidir, size deutz hava sogutmali (su kullanmaz) urunu tavsiye edebilirim. F3L912 deutz motor tip 3 silindir 5750,00 tl birim fiyati mevcuttur. detay isterseniz ozelden yazabilirsiniz.

İllaki perkins motor isterseniz size yardimci olabilecek firmalara yonlendirebilirim. :)

Saygilarimla,

Cemal Yıldız

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bana sorarsan sessizce uzaklaş.

Haliç'ten bir abimizde vardı bundan. Burnumuzdan getirirdi. Az kalmadık denizin ortasında, eter basıcam derken suratına sıkıp hastanelik olan arkadaşlarımız oldu vs.

Denizde güvenilirlik önemlidir. Belki bakımı vs. yüzünden öyleymiştir ama, Perkins dendiğinde, o tekneye binmeden çokca düşünürüm şahsen.

Rivayete göre orjinal olanları, havaalanlarındaki uçak çeken traktörler için üretilmiş. Denize pek uygun değil, saatlerce çalışmaya, devirli kullanmaya vs.

4. seawolf41

seawolf41 murat denizeri

Favori Kamış:
    Shimano Vengeance AX 4.20 170 GR. Surf Kamış
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    En İyi Avı:
    Karamürsel, 1982 yılında tekne ile kaşık yaparak 51 cm kofana. Tekneye yardımsız alamamıştım.
    Piyasada taklitleri mevcut. Pek iyi bir seçim olmayacağını düşünüyorum. Eğer bütçeniz uygun ise yanmar dizelleri incelemenizi tavsiye ederim.