3 Şubat 2009 Antalya Lara Yer: Antalya – Lara Ekip: Ben(Savaş), Burak, Halit Hoca Yem: Yaniç Derinlik: 80-60-40-30-17-5-2 mt lere kadar düştük. Av hikayesi Pazartesi kararlaştırdığımız av tabiki kararlaştırdığımız gibi gerçekleşmedi. Sefa Abi yi aradığımda Abi biz balığa gitmek istiyoruz Salı günü müsaitsen gidelim mi diyince oda tamam Savaş dedi. Bizim Ekip ben, Burak, Merih ten oluşuyordu. Pazartesi gece Merih gelemeyeceğini bildirirken ağlayacaktı nerdeyse. Neyse Sabah saat 5.45 te Burak beni aldı. Yine bilinen klasikleşmiş Sıcak simit, Peynir, meyve suyu vs alışverişler yapıldı. Sefa ağabeyi aradığımda oda Savaş Ben gelemeyeceğim Siz gidin diyince kaldık mı 2 kişi hemen Sefa Abiden Halit hocanın numarası alındı ve sabahın köründe arandı. Kendiside yataktan kalktığı gibi soluğu teknenin yanında aldı. Bunu söylemeden edemeyeceğim “ Eğer bu balık sevdası olmazsa kimse sabahın köründe kaklım balığa gelmez” Saat 7 gibi tekneyi denize indirdik. Bu arada ben denizdeki balıkların dansını izlerken kendimden geçtim ve heyecanlandım. Ancak sırtı denemelerimiz sonuç vermedi. Bizde önce Lara açıklarına 80 mt lere çıktık. Orada balığın yememesi sonucu 50 mtlere kadar indik. Burada balondan fırsat buldukça Paşa pantolon Barbunlardan almaya başladık ancak balık çok nazlıydı öyle keyifli yediği söylenemez. Ancak denizde muhteşemdi. Balık yemediği bölümlerde biz kendimizi yemledik balık bir ara iyice kesince daha kıyıya yanaşma kararı aldık ancak pek verimli bir av gerçekleştiremedik. 17 mt de bir mırmır ve daha kıyıda 2 mırmır daha aldım balık vurmayıncada boşuna durmak yerine geri dönelim dedik ve avımızı sonuçlandırdık. Resimler. Burak kardeşim Halit Hoca Ben, havada kapalıydı bu arada. Balondan kurtarabildiğimiz Barbunun yarısı. Teknenin içindeki karmaşa Şelale manzaramız. Balıkların toplu fotosu.
akdenizin balonları gerçekten insanı bezdirdi artık. rahat rahat balık avlatmıyorlar insana. yine de bu kadar balığı iyi kurtarmışsınız. mırmırlar çok güzeller. afiyet olsun.
Savaş kısmetinizde bunlar varmış bir sonraki avınızın daha bereketli geçmesini dilerim afiyet olsun rastgele