Deli gibi bir lodos, deli gibi bir fırtına vardı Çanakkalede bugün. Öyle ki balıkçılar bile denize açılmamışlardı. Fakat o yılmaz, o cevval, o survivor atçekçi, ki bu ben oluyorum , bu havaya rağmen düştü yollara... Saat 5 gibi varmıştım av yerine, denizde adam boyu dalgalar, bir fırtına ki sormayın, öyleki 100 kilo olan bendenizi kayanın üzerinden alıp denize uçuracak cinsten. Sahteyi fırlatmaya gerek bile kalmadan havaya doğru attığımda 100-150 metreyi bulan mesafelerde erim aldım. Nitekim 1-1.5 saat aralığında aşağıdaki yakışıklıları aldım. Normalde iki balıktan sonra eve dönüyordum fakat havanın zor şartları ve de avın güzelliği sebebiyle bu seferlik nefsime yenik düştüm. Ekipmanlar Kamış: Silstar Dandik 20 Tl lik bir kamış (normalde V Systm kullanırdım hava sebebiyle teleskopik götürdüm) Misina: 0,23mm Pelikan Makine: Shimano Sonora 2500 FC Sahte: Ryobi Trappers #19
Tebrikler Erhan, gayet güzel bir av olmuş Boylar da çok güzel lüferlerde. 10'a kadar yolu varmış aslında gönlünü ferah tut. Makinanın ilk siftahı mı bu balıklar?
tebrikler güzel balıklar almışsın nasibine bunlar çıkmış..daha büyükleride çıkabilir..malüm çanakkaledesin,sağlam misina ve sağlam düğümle git
Evet ilk gelen balıklar bunlar yani makine ile ava gittimde balık olarak bunlar ilk Teşekkürler Saolasın kadir abim, canım abim. Misina neyse de düğüm işini yavaş yavaş öğreniyoruz
Tebrik ederim çok güzel görünüyor lüferler, zorlu hava şartlarında emeğinin karşılığını alman çok iyi olmuş, daha niceleri rastgelsin :thumb:
Tebrikler erhan:thumb: güzel lüferler minimum 30cm gibi duruyor maşallahhooked Tekirdağ'a bir geri dönselerde biz de şenlensek buralardareeling hihi
Zor şartlar altında yapılan avlar benim için çok daha değerli ve takdire şayan'dır. Tebrikler balık boylarıda güzelmiş, daha iyilerinide dilerim.:thumb: