sabah erkenden giyinip,suya girdim,SU-7-8c,oldugundan 9 mm elbise kullanıyoırum,hava 9 c rüzgardan yıkılıyordu,yazlıga geldigimizde,sitenin girişinde asılı olan bayragın sahile dogru,sallandıgını görünce,rüzgarın poyraz oldugunu anladım,zaten,internette poyraz gösteriyordu,su cam gibiydi,akşamdan kalan rüzgar,kıyıları tertemiz,ve buz gibi yaPMIŞTI,kayalıklar yer yer bomboş,tek tük kikla,lapin vardı,irilerden bir tane alıp dalışı sonlandırdım,daha iyileri sizlerin olsun...
vay abi tebrik ederim zıpkınla dalmak bi başka sadece lapin e mi sıktın baska varmıydı abicim . 9 mm giymek zormu abi bende 5 mm var antalyada dalıyorum su an deniz çalkalandı bir haftadır resmen dalma şansım yok :S
9 mm giymek biraz daha zor ama,7 c suda dalıyoruz,az degil,giydinmi kaloriferin yanında oturur gibisin,silivride su sıcaklıgı 4-5 c düştüğünde bile bütün gün sudaydım,ben,iyi şampuanladınmı herşey giyilir...lapin daha farklı kikla lapine benziyor ama,daha lezzetli buarada...
Dün bizde ereğlide rapalayla levrek yokladık fakat suda canlı kalmamış 2 hafta önce kıyılarda zargana ve gümüş vardı hepsi yok olmuş.