30.04.2013 yumurtalık

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Hüseyin-Burçin tarafından paylaşıldı.

1. Hüseyin-Burçin

Hüseyin-Burçin Hüseyin

Herkese merhaba dün ani bir kararla yine ailecek balık tutmaya gittik.Avlagımıza geldigimizde saat 19.15 ti su seviyesi düşüktü.Oltamı kokmuş ve tuzlanmış boru kurdu ve sülinezle yemleyip suyla buluşturdum şimdi niye böyle yem diyeceksiniz yem balıkçımıza gelmemiş o da elindekileri verdi.Neyse ilk atıştan üç dakika sonra balık oltada :) kayaların üzerindeydim eşim yardıma geldi ve balıgı çektim igneyi agzından çıkardık derken balıgın zıplamasıyla kalbime agrı girdi az kalsın kaçacaktı ama kaçamadı :) rüzgar yok hava sıcaklıgı süper su bir türlü yükselmedi sanırım bu nedenle fazla bir vuruş da olmadı ve yengeçler bile yemlerimizi yemedi oltalarımızı yemlerle çekyorduk bu arada eşim ve babam da birer sargoz tuttular ve gece 00.15 te avımızı sonlandırdık. Daha iyileri sizlere rastgelsin.[​IMG]

2. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    palamut , lufer , kirlangic
    heyecanlı bir av olmuş ,maşallah tepsiye sığmamış daha güzelleri rastgelsin..

3. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Tebrikler Hüseyin :) Afiyet olsun.

4. Hüseyin-Burçin

Hüseyin-Burçin Hüseyin

TEŞEKKÜR EDERİM

5. demir01

demir01 gürsel demir

En İyi Avı:
    70cm minekop
    tebrik ederim, daha güzellerine olsun:))

6. verbovolant

verbovolant Muzaffer

Yumurtalığa hiç gitmedim, hep karataş deniyordum. Yumurtalıkta her yerden olta atılır mı yoksa ortam olarak daha müsait yer var mı, şöyle sandalyemi atıp buzluğumdan 2 bira çekip, rahat huzurlu takılabileceğim?