kazasız avlar Herkese selamlar avın hikayesini zaman kısıtlı olduğu için dün yazamadım bunun için özür dilerim. balıklar zıpkınla avlandı . deniz oldukça dingin ve mavi gözükmesine rağmen suya girdiğimde görüşün çok kısıtlı olduğunu anladım ve elimde 100 lük tüfek vardı buda bulanık suda problem yaratacaktı. yedek zıpkın almadığım için mecburen 100 lükle devam ettim. geçen haftaki mırmırlar bu hafta hiçbir çağrıma yanıt vermedi agaşona tek cevap veren haskefaler oldu. kıyıdan 100 metra kadar açıkta satıha kadar yükselem kayaların olduğu yere yüzdüm ve bu noktadaki ilk agaşonuma büyük olan geldi zorlama bir atışla balığı sırt kısmından vurdum ancak kaçacağı endişesiyle makarayı koyverdim ve peşinden yüzdüm biraz uğraştan sonra almayı başardım. daha sonraki agaşonuma yine iri bir kefal geldi ancak 100 lük tüfeği çevirene kadar balık uzaklaşmıştı şansa bir atışla onuda vurdum ancak almayı başaramadım. dah sonra balık kesildi uzun br süre avlanmaya değer bir av görmedim dönüşe gecerken ikinci kefalimi sürüden aldım ilginç olarak balık öğlen sıcağında geziyordu sabah suyunda yoktu. herkese iyi avlar dilerim rasgele
Murat abi böyle bi soruyu neden sorduğuna anlam veremedim. sanırım av raporu olmadığı hiçbir bilgi yer almadığı için sorumuş olacaksın...
fotoğraflara uzunca bir müddet baktım ama balığın üzerinde herhangi bir şey yazmıyor, aklıma eğer saklanılacak bir hikayesi varsa bu avın, belkide tırıvırı ile yapılmış olabilir dedim.
Gerçekten güzel balıklar tebrik ederim Birde bu resimleri şöyle güzel bir av raporu ile süsleseydiniz daha ilgi çekici olur en azından bizlerinde balık avı özlemini bir nebze olsun giderirdi Sağlık olsun birdahaki avınızda bunu telafi edersiniz devamının gelmesi dileğimle Tekrar tebrikler
bilmiyorum abi şöyle açtım bu konuyu bakıyorum sırayla okurken sana geldi sıra, baktım. Murat abi imayı yapıştırmış. Serhat a geldi sıra İmayı oda anlamış, ama kafasında bi çelişki var. Arkadaşın sorduğu soru durup kendi sorusuna cevap vermesi olayı kopardı :
Bilmiyorum abi şöyle açtım bu konuyu bakıyorum sırayla okurken sana geldi sıra, baktım. Murat abi imayı yapıştırmış. Serhat a geldi sıra İmayı oda anlamış, ama kafasında bi çelişki var. Arkadaşın sorduğu soru durup kendi sorusuna cevap vermesi olayı kopardı
Güzel has kefaller. Sanırım zıpkın ile avlandı. Dün yanımızda zıpkınla avlanan arkadaşlarda mangalda yapıp ikram ettiler bize. Gerçekten mükemmel lezzetli bir balık. Afiyet olsun.
hahaMurat abi güldürdün yaa.Ama Murat abiye katılıyorum bu aralar moda oldu hikayesiz raporlar.Arkadaşlar,abilerim; lütfen avın hikayesini,kullanılan malzemeleri,avlanılan bölgeyi ihmal etmiyelim raporları yazarken herkes yaralarsın amaç bilgiyi paylaşmak sonuçta.Avınızı tebrik ediyorum çok güzel av maşallah.Allah daha nice güzel avlar nasip etsin.
Burak kardeşimizin geçerli bir mazereti vardır herhalde ne diyelim Belkide çok acele koydu resimleri Dediğim gibi sağlık olsun daha güzel avlarında bizlerle paylaşımda bulunur İNŞAALLAH
sıramı salmıyorum şaka biryana konuyu alıntı yapmadan yazmışım, sonradan gördüm. bu sefer tekrara alıntı yapıp postaladım. buseferde ilk gönderdiğimi silemedim kaldı öyle