Ne hikmetse son 20 gündür avlak yerim beni oldukca üzmüştü.Bu sürede 4-5 defa merayı yokladım ama sadece kalamanın azizliğine uğrayıpta kaçırdığım güzel bir balık harici vuruş bile alamamıştım. Sabah saat 4 de avlağıma ulaştım, ne yalan söyleyeyim bugün balık alacağımı hissetmiştim.Ayın mevcut durumu,meradaki tecrübelerime göre hava aydınlanmasına yakın balık yapar diyede içimden geçirerek başladım at çek yapmaya.Saat 5:20 gibi resimdeki balığı aldım 43 cm geldi.Yine takriben 10-15 dakika sonra daha kuvvetli bir vuruş aldım ama tasmalamaya fırsat bulamadan balık kurtuldu.Başkada vuruş olmadı zaten.Çok şükür kızımın nasibi buymuş dedim hava aydınlandıktan sonra evin yolu tuttum. Avda kullanılan takımlarım; Kamış 10-30 atarlı 210 cm fladen,makina 4000 silstar,misina 0.24 angel kiss,balığı yakalayan sahte 136 mm reder kırmızı kafa. Herkese bol nasibli avlar dilerim. H
İlyas bey tebrikler baracuda dan sonra nazar değdi sanırım yoksa avlağınız başkaları tarafından teşir edilmimi
Teşekkür ederim Kadir Bey.Bu aralar balık yok baracuda dan sonra hakketen bir kısmetsizlik var.Didim de bu at çek işi pek yapılmıyor teşhir edilsede pek şansları olmaz yemliyle