30.11.2008 özer&ünal&üstün tekne avı... ortalık kızardı, mercan mercan fangri...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avozer tarafından paylaşıldı.

1. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    5 litrelik bidona sarılı 90lık misina
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    29.11.2008 tarihli avımızda yarım günde kısmetimizi aldık, durur muyuz pazar sabahı, yine telefon trafiği ve çıkmaya karar verdim tekne kaptanı olarak(!).. Ama ne yem var ne hazırlık..(dün tüm yemleri tüketmiş, takımları dağıtmışız) sabah 7 de başlayan uzun hazırlık tan sonra 9 gibi ancak açılabildik... Dünkü kerterizi biraz geçip daha derinleri ararken bir teknenin yanında bulduk kendimizi... biz demirledik ama diğer tekne demirsiz şekilde avlana avlana uzaklaştı... Bilmeden gittiğimiz bu avlakta uzun süreden beri hasret kaldığımız mercanları, fangrileri azda olsa çupraları bolca yakaladık...Havanın denizden sert melteme dönmesi ile balık bir anda kesti ve biz de döndük... Bayramda bu avlağı yine kontrol edeceğiz... Resimleri yolluyorum ama küçük... Fotoğrafları büyütürseniz sevinirim...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 1 Aralık 2008
  2. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Aman diyeyim Özer. Allah'tan fotoğrafları küçük koymuşsun yoksa ben bitmiştim. Vallahi ne yalan söyleyeyim. Pembeler çok güzel görünüyorlar. Ellerinize ve emeğinize sağlık... Rasgele...

3. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Tebrikler Özer :) Kaptanlık sana uğur getirmiş ;) :p Bereketin hep böyle bol olsun :)

4. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    çok teşekkür ederim, bir de küçük ricam olacaktı, teknoloji ile arası iyi olan bir site sakini, benim fotoğrafları büyütebilirmi acaba?

5. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler çok güzel balıklar elinize sağlık .birini ben büyüteyim ;)

6. simendifer

simendifer Sennur

Özer, öncelikle avın için tebrik ederim. Bereketin daim olur inşallah. :)

Ve bir şey daha söylemek istiyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki "hah, geldi yine gıcık kız" :) Kimbilir ne diyecek çok bilmiş, kurtulamayacak mıyız bundan, Allah'ım sen bize sabır ver yarabbim, al şunu başımızdan. :)"

Ne olur arkadaşlar, ne olur ölçülerimizi çeşitli materyallerle değilde, ne bileyim, cetvel, metre, mezura gibi malzemelerle belirtelim. Ben şimdi anlamıyorum ki o balıklar kaç cm. v.s. :eek: O bıçak kaç cm. onu bilmem gerek öncelikle. Bizim evde o bıçaklardan 4-5 tane var, hepsi aynı model ama hepsinin boyları birbirinden farklı. Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama sanırım sizler art niyetle söylemediğimi biliyor, ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur. Canınızı da sıkmak istemiyorum, sadece ricada bulunuyorum arkadaşlar, lütfen ölçüleri bize net gösterecek araçlar kullanalım. Teşekkür ederim.

Herkese rast gelsin. ;):)

7. güvenus

güvenus güven kaplan

Favori Makine:
    mıtchel armada pro 8000 -banax sx 4000
    En İyi Avı:
    levrek 4,450 gr
    Tebrikler. İki günün bereketine de maşallah diyorum.

8. sirus07

sirus07 MUSTAFA

güzel bir av tebrikler

9. paslıçivi

paslıçivi koray

En İyi Avı:
    ????
    güzel bir av tebrikler dahası rastgelsin

10. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Pazartesi ordayım.Bu kadar Diyorum...

11. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Başkanım
    Dün mercan ve sair dip balıklarının avaında yeni bir yöntem ve neticelerini iceren resimli bir konu acmıştım.Sorulacak sorularla genişleyeceğini umduğum ve faydalı olacağına inandığım bu konu maalesef ortalıkta yok.Yoksa tekrar silindimi.Maalesef bunlar başıma gelmiştir.
    Balığa cıkmak,balıkları tutup resimlemek,kullanılan malzemeleri anlatıp teker,teker resmetmek,bunları foruma yüklemek,sorulacak soruları en ince detayına kadar anlatmaya hazır ve amade olmak ve sonucç
    Bunların hepsi emektir ve sizler icin ortaya konulmuştur.Dünde yoktu raporum,şimdi actım tekrardan yok.Lütfen bir acıklama yaparmısınız.
    Sevgiler

12. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    Valla sigara paketi koymayı özellikle istemedim... elime ne geçti ise yanına koydum balıkların. O bıçak sanırım 20-22 cm. filandır...

13. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    yorumlar için teşekkürler... ufukcum bu sefer buluşuruz inşallah...

14. simendifer

simendifer Sennur

Vedat ağabey silinen bir konun yok. Dün açmış olduğun bir konu var, sanırım o konu da aşağıdaki linkte.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=24027

Konuları bulamadığında, kendi profiline girip açmış olduğun konulara bakarsan, oradan rahatlıkla bulabilirsin (Sohbet ve genel konular kategorilerine açılan konular hariç. Bu kategoriler arama motoruna dahil değildir.)

Sevgiler...