Bugün geçen haftaya nazaran güzel bir gündü.soğuktan günlerdir levreke at çek yapamamıştım.Bu gün tam zamanı dedim rüzgar yok hava sıcak birde denizde akıntı varsa yılbaşı akşamının levreklerini yakalarım diye düşünürken iş çıkışı kendimi deniz kenarında buldum.Hava kararmak üzereydi.Sular bir akıyor bir duruyor pek hoşuma gitmemişti bu durum ama napalım günlerdir atçek hastalığına ilaç bulamamıştım.Hiç mola vermeden 17,30 dan 21,45 e kadar atçek yapıp durdum en ufak bir dokunuş bile olmamıştı.Balık yok bu kadar zaman atçekden sonrada olmıyacağını düşünüp son birkaç kez daha atıp kaçayım dedim.Rapalayı hafif akıntıya doğru 30,35 metre kadar sallayıp yavaş yavaş şarmaya başladım ki paşa rapalaya bindi kalama açık başladı ötmeye reeling (at çekte ev sevdiğim ses) büyük bir levrekti akıntıyıda lehine çevirip sanki oldu 10 kğ 0,26 mm misinamıda yeni sarmıştım onun için çok fazla sıkıntı yapmıyordum ama yinede temkinli olmakta yarar vardı.Beş dakikalık levrek ve akıntıyla mücadelemden sonra levrek yoruldu sonrası malum kepçeye :thumb: levrek 2.350 gr geldi.Herkese rasgelsin.. Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler, güzel bi levrek, Yeni yılda daha iyilerinin rastgelmesi dileklerimle, afiyet olsun,SAYGILAR...
Abi sabrın sonu selametmiş derlerya bak bu rapor onun bir kanıtı işteTebrik ederim nice güzel avlara nice mutlu senelere...