Özlemiştik raporlarını Alico Usta. Ellerinize sağlık. Bir soru; Tarabya civarında, kıyıdan surf kamış + palamut çaparisiyle bu güzelliği tatma şansımız nedir sizce..?
Balık henüz orta kanaldan akıyor kıyıya yaslamadı. yaslamasına sayılı gunler var orta kanaldan hamsinin ve çaçanın arkasından iniyor aşağıya. şu an zor ama princess rapala ile denemeni öneririm. çoğunu düşünmeden tek tek bizde bazen rapalayla tekneden daha fazla tutabılıyoruz çaparıden princess 9 cm mavi.... Kolay gelsın sevgiler...
Teşekkürler usta. Mesaj alınmıştır. Uygulamalara başlanacak, sonuç alınırsa bildirilecektir.. Saygılar...
Kamış ve çapari dednde Benim çapari 40 iğne 1 er kulaç. araya bağlanmış 50 şer santim köstekler yani arkanda 50 kulaç çapari var. 14 kulaçta boşluğu 55 kulaç arkandan geliyor yanı bır kulaç 180-190 cm gelse ortalama demek 100-110 metre arkandan gelıyor...... kolay gelsın...
vay vay vay palamutlara baaakkkk abi bunlar gerçekmi muhteşem görünüyorlar ellerine ve emeğine sağlık
sağolasın kurtuluş bizde imitasyon yok. bu sezonun ilk balığı benim için dahası na bu akşamüstünden itibaren bakacağız....
Bende de onun sadeleştirilmişi var.. 40 iğnesi yok ama 7-8 iğne, kısa köstek, daraltılmış köstek araları vs. Zaten tavsiyen üzerine çapariyi de kullanmamayı düşünüyorum.
Rapalanın orta iğnesini de çıkarmayı unutma....tek kuyrukta iğne kalsın inanıyorum ilk seferde iş yapacaktır.
Üstad Ellerine emeğine sağlık güzel av olmuş. Bu avantaja ve bu keyfe erişmek için tekne sahibi olmak gerekiyor galiba .. yoksa nerde bizler bu canlıları boğazdan çekelim
Tamamdır Ali abi. İnan daha balığa gitmeden içimdeki fitili ateşledin. Deme öyle vallahi işi gücü bırakıp gidicem şimdi..
Aliço ellerine sağlık, yine almışsın kısmetini. Çok güzel balıklar, daha da iyilerini tutarsın inşallah.
Alico boğaza palamut girmesi iyi haber işallah geçen seneki gibi olmaz doğru düzgün palamut yiyemedik kısmetini almışsın büyük balıklı avların olsun rastgele
Öncelikle ellerine sağlık balıklar süper . Birşeyler sormak istiyorum : 1-rapalanın orta iğnesini neden çıkartmayı önerdin ? 2-bende YO-ZURİ 90 MM 7g lık bir rapala var bunun için ne dersin bunları merak ettim