Merhaba Arkadaşlar, Bu ilk raporum biraz uzun ve bu sene tuttugum ilk buyuk balıktır. Balıgı tuttugumda varya accayiip sevindim. O kadar balıga gittik ya balık yok ya da istavrit kıraca falan. Gelelim rapora; sabah 07:00 gibi Aşiyandaydım. kimse yok, sonra bir kac kisi geldi onlarda balık alamyınca gittiler. Ben once istavrit caparisi denedim ve bir kac denemeden sonra resimde kıracayı aldım. Cocuklarda balık diye bekledikleri icin dedim bari bunu gotureyim gorsunler. Sonra yeni aldıgım cinekop caparisini deneyeyim dedim genis agızlı olan. Attım oltayı suya dibe inmesini biraz bekledim. Sonra basladım cekmeye yavas yavas. Bir ara agırlık hissettim dedim dipten geliyor akıntı mı acaba? Sonra baktım bi hareket var gibi, yakınlastıkca bi agırlık. Yav etrafta kimse yok ki birini cekeyim, ya istavrit doldu geliyo, yada dipten tahta geliyo (bi kere cekmistim ) Neyse olta iyice kıyıya geldi, buyuk beyaz bi balık govdesi gordum. Anam bu ne dedim ve hoop sarıkanat kıyıda Allaaaah oyle bi sevindim ki... Sonra ki denemelerde balık yok. Resim linktedir. http://img809.imageshack.us/img809/4316/image0438.jpg
Mustafa bey, Güzel avınızı ve sizi tebrik ederim. Bundan sonraki avlarınızda da kısmetinizin açık olmasını dilerim. Sizden ricam, açmış olduğunuz konuda sıgara ile ilgili kısımları silmeniz/çıkarmanız olacaktır. Beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Merhaba Serbulent bey, Haklısınız, o satırları kisileri ozendirmemek icin cıkardım. Hos bende sadece balıktan balıga bunu yapıyorum ya neyse...
Çok güzel tombul bir sarıkanat, tebrikler. İşin kilit noktası kimse yok iken çinekop çaparisi denemeniz.
Ertesi gun yine gittim. yine aynı capariyi kullandım. Farklı capariler kullandım, istavrit caparisi vs balık yok. Zaten istavrit cekenler de 1 cekiyor sonra yok, 3 cekiyor sonra yine yok. Yani balık bi acayip bi geliyo bi gelmiyo... Bayagı kalabalıktı, bende yorgundum saat farkında olsan gerek temiz hava alıp dondum. Yorumlara tesekurler. Herkese hayırlı avlar.
Daha nice güzel avlara. Fotoğraf tam açılmadı ama eminim güzel balıktır. Ne de olsa en güzel, en büyük balık tuttuğumuz balıktır
Mustafa bey çok tebrik ederim SAray balığını kapmışsınız. Umarım bu lezzeti dillere destan balığı bayatlatmadan yemişsinizdir..