Alttaki resim 30 Eylüle aittir.1-2 Ekimde kova tam dolmuştur .Artık raporları toptan 2-3 gunluk yazayım dedim.Balık sabah 7-10 arası çok hızlı yapıyo ve yem yaprak kullanıyoruz.Saatn 10-12 arası kesiyo denilebilir çok çok seyrek yapıyor.B u arada denizi zargana basıyor.tabiki bu arada zarganaya başlıyoruz saat 12 den sonra lüfer yapraga bakmıyor.Canlı zarganayla aksama kadar aynen devam.
önder maşallah bereketli avlar .aliço en son raporunda yem sıkıntısından bahsediyordu sizin oralarda zargana kaynıyormuş, aliçoooo sizin yemler kumburgaza gitmiş. yarın akşam bideneme yapıcam inşallah bi aksilik olmazsa bakalım bizim kısmetimize ne çıkacak.
Önder coşmuşsun gene hayırlısı bakalım balık burdada delırdı adeta yaprak tekgöz kaşık ne bulursa yıyor. yem yetişmeyecek sabah halden saat 4 gibi bir kasa zargana alıcaz bakalım.
O kadar rapordan sonra ilk defa böyle bir soru geldi.Valla ben raporları işte şöyle balık tuttuk falan diye koymuyorum ilgilenin araştırın atlayın gelin faydalanın diye koyuyorum.Bu raporlardan bir kerede yine forumdan cok kıymetli bi arkaşımız ilgilendi üşenmedi atladı geldi ve mutlulukla geri döndü.Alenen belli olan birşey kumburgazda balık var. Kıyıdanda akşam üzeri balık alınıyor ilgilenen arkadaşlara özelden bildiricem.
Sorma valla hiç beklenmedik anda bi giriyo balık Allah Allah yem yetişmiyo takıma valla İnşallah devamı gelir bu ara balıkla beraber zarganalar kıyıya vurdu ipekle 40-50 zargana 1 saat sürmüyor şimdilik herşey güzel