30/MAYIS/ 2009 Kırlangıç Avı (Alico) 30 Mayıs 2009 Yer : Adalar bölgesinde bir mera Yem :Kraçe Takım : Zokalı takım İri iğneli. 0,70 maxima el oltası 0,40 T-1 Camocast misina. Saat :12,30-16:50 aralığı. Marmarada kırlangıç kalmadı balık yok tutulmuyor gelmiyor diyen arkadaşlar kırlangıçta var, karagözde, mercanda Bu raporu unutmuşum dahi asmayı. dun gece avatarıma resim hazırlaken aklıma geldı. ve cep telefonundan resmi aktardım bilgisayara. Avatarda bir tanesinin boydan resmi verilmiştir. sevgiler
Bu balığı cidden çok beğendim tam da resimlik bir balıkmış, keşke daha net bir resmi olsaydı. Ağzımıza bi parmak bal çalındı desem yalan olmaz, umarım bu raporların devamı gelir.
Ali abi sana ne desem bilmiyorum. SÜPERSİN. Lüferde bir numaraydın.Şimdide kırlangıç şov yapmışsın.Tebrik eder başarılı avlarının devamını dilerim.
öf diyorum abi başka bir şey demiyorum balıklar süper avların daha bereketli olsun inşallah dört gözle senin o güzel lüfer raporlarınıda bekliyorum
Serkan! dostum teşekkürler sağolasın bakalım bekliyoruz haberler kuvvetli çok yeren ses gelmeye başladı nasipse bir kaç gun sonra olacak raporlar.
süpersin kaptan. hareket halindemi yoksa sabitkenmi aldınız balıkları? aynı takıma camgöz falan atlamadımı?
gelmedi camgöz bu sefer. geçen sene köpek tutmak için çıktığımızda gelmişti. hatta resmini bi konu altında yapıştırmıştım dıye hatırlıyorum. teşekkürler.
reis yapmışın yine yapacağını bu seneki yavru mazakların çokluğu ilerideki güzel günlerin habercisi sanırım
Reisim evet güzel balıklar tadında bıraktık! Bu sene meralarda gerçekten daha fazla hareketlılık var. olacak olacak bu sene. zargana bol kalkan bol.mazaklar kırlangıçlar. mezgitler. izmaritler. var var ama nedense kraçe yok. Sakın istavrit çok demeyin. benım dediğim yeşil kuyruk gerçek istavritler. patlak göz istavrit değil şu an meralarda bolca bu balıktan mevcut nedenını bilmiyoruz ama bu balık sezonlarda çok derın sulardagelirdi oltalara ve tutmak için 3 mil -6 mil çakarklarına gidilirdi şu an kıyıladı. Çaça-gümüş-hilarya-vanos gibi balıklar ise çok çok bulunuyor bu sene ıyı gececek Lüfer çok olacak gibime gelıyor. hele birde Bu lüfer balığı bolca olan tekırın mezgıtın izmaritin arkasından meralarda kalırsa o zaman işte şenlik var demektir.
ali abi bir şey sormak istiyorum sana , zarganayı kıyıdan yemlide denersem (lüfere) verim alabilirmiyim yada nasıl bir takımla deneyebilirim yoksa sadece uzun oltadamı iş yapar(konu lüfer olunca sana sormak istedim)
Kıyıcı arkadaşlar bilhassa üsküdarda avlanan arkadaşlar asansör sistemi diye bir sistem geliştirdiler onunla güzel balık tutuyorlar başka türlü maalesef yok tekne lazım. senı alırız birgun dostum lüfer başlasında her zaman lüfer zamanında yemi mecburen canlı taşıyoruz yanımızda zahmetli ama mecbur karadan bıraz zor olacak ama tutan arkadaşlar. var elbet.hatta balık bazen kıyılıyor başı kara yapıyor. bunu sık olarak sarayburnu taşlarının dibinde yapar 1 kulaç suda o zaman tutulur rahat rahat. sevgiler.
sağol abi cevabın ve teklifin için ben teknede yapamam acemisiyim o işlerin ben kıyıdan denemelere devam ederim yine iyi kötü hersene birşeyler alıyorum işte benim maksadım bilenlerden ne öğrenirsem benim için kardır
Selamlar Ali bey Anladığım kadarı ile istanbulun keyfini siz çıkarıyorsunuz. Keyifli avlarınızı surekli izliyorum. Lüfer zamanı teknenizde boş bir yer kalırsa ben size eşlik edebilirim. Birde bir sorum olacak sizlere. Satın almak için uykun bir tekne nerede bulabilirim. iyi günler.