saygı deger balıkcı üstad abılerım bu sabah aşiyanda çekilen resimlerimdir. iş dolayısı ile çok duramadım yaklaşık olarak 1.bucuk saatte balıklar alınmıştır. Kamış PEnn Purşuit 3.90 surf makina: Banax sx4000 Takım:0.20 asso beden 0.8 turuncu yeşil köstek ben dönerken balık daha devam ediyordu. ( bu arada rapalada denedim fakat olumsuz oldu) daha vakit var anladığım kadarı ile.. herkeze bereketli avlar..reeling reeling reeling http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/07/30/apOWY.jpg http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/07/30/QTl5w.jpg http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/07/30/om1wb.jpgreeling reeling reeling reeling
Tebrikler cagatay sabah suyunda kismetini almissin yine Bu mevsimde onemli olan tutulan baligi sag salim eve nakletmektir:thumb: Rapala hususunda bosuna enerji harcamaman Gerektigini dun actigin konuda yazmis idim, Disli icin rapala sezonuna daha var. Kismetin bol olsun.
her seferınde bu sutlu kahve rengı masanın uzerınde balık fotografları bu masa benım cay ve ordakı keyıf masamdır abıler cayımı ıcmeden balık tutmaya baslayamıyorum malesef once keyıf yapıyorum ısterse balık cosmus olsa bıle farketmez once pogca cay sonra balık
Tebrikler, az zamanda iyi iş çıkarmışsın. Anadolu tarafında oturduğum için Avrupa tarafonda en fazla 10-15 defa avlanmışımdır. Aşiyan da sadece bir kere avlanmak nasip oldu vede en zevklilerindendi.
Hava güzel deniz güzel.! Birde bu kısır zamanda balık verdiği zaman çok daha güzel manşallah çağatay daha güzellerine rastgelsin
tesekkur ederım abılerım saolun sızlerınde en guzel avları oltanızda olsun ben pazar gunu aşiyandayım gelmek ısteyen abılerıme duyrulur uzerımde TFT şapkası ve tişörtü bulunuyor zaten o gıttıgım yerde masa uzerınde termos olan tek balıkcı benım baskada kımse yok cayım daıma var abılerım beklerım bu arada yer tam olarak bebekten cıkar cıkmaz otobus duragını gecınce sag tarafta kalıyor
Tebrikler çeto Daha irilerini ve daha güzellerini yakalaman dileklerimle. Bu arada yarın canlı boru kurdu olayını halledebilirsem pazar akşamı eşkinadayız,pazartesi sabahıda palamut denemelerine devam :thumb: Sağlıcakla kal
aynen dayko bak bakalım nasıl olcak pekı nereye gıtcez dayko tarabyadamıyız 2 gunlukmu takılcaz dayko
Yok len ne iki gün takılması,ben boru kurdunu canlı getirtme yoluna bakacam otogara getirtebilirsem seni salacam otogara. Lakin otogardan teslim almaya gitmeden bir gece evel küçük su şişelerinden 3 - 5 tane salla buzluğa. Otogara giderken yanında götürüp gelen paketi donmuş şişelerle poşetleyip hemen evdeki buzluğa koyacaksın unutma yoksa kurtlar taklaya gelir bi işe yaramaz.Boru kurtlarını cumartesi teslim alıcak şekilde ayarlayacam akşamıda gidecez sabahlarız,sabaha karşı aşiyana geçeriz,alabilirsek istavritimizide alır eve döneriz. Eşkına için farklı bir yere gidecez. Soruşturuyorum bakarsın mırmırada gidebiliriz Sen benden telefon bekle. Özkanın dediği gibi bu sıra boşuna rapala deneme papara daha zamanına var :thumb:
Çeto bu adresi bir kağıda yaz MNG kargo cibali şubesi Yavuz Sultan Selim Mah. Haliç Cad. No:118/B Fatih/İSTANBUL 0212 523 50 30 - 0212 523 50 32 Pazar günü iş olmazsa boru kurtları bu adrese cumartesi günü gelecek cumartesi sabah 9 da ben seni uyandırırım gidip teslim alırsın ve bekletmeden hemen paketleri buzdolabına koy yoksa ölürler, Yemlerin maliyeti 30 tl tutuyor + mng de alsa alsa 10 tl alır toplamda 40 tl.