iyi bayramlar, internette gezerken bir set dikkatimi çekti. savage marka, içerisinde 30 tane kaşık olan bir set. her kaşık değişik formda ve boyutları, renkleri farklı. fiyatı 60 tl civarı. hooked ancak çok uğraşmama rağmen bu kaşıkların numaraları ya da gramları ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. tanesi 2 liraya geldiğinden kaliteleri ile ilgili de aklımda soru işaretleri var. daha önce sipariş veren, alan, kullanan oldu mu bu setlerden ? rastgele. reeling
Oradaki 30 kaşığında işinizi göreceğini zannetmiyorum. Özellikle turna için alacaksanız ve tanesi 2 liraya geliyorsa bir çok av mağazasında bulabileceğiniz Discovery yada Remixon'un güzel kaşıkları mevcut, tanesi 3 lira'dan satılıyor. Hangi av mağazasına 30 tane alacağınızı söylerseniz 2 liradan verecektir. Çok geniş bir yelpazeye ihtiyaç olduğunu da düşünmüyorum. Belirli renk ve desende banko iş yapan 5-6 çeşit kaşık bana daha mantıklı geliyor ama tercih sizin...
mantıklı... :thumb: zaten 7-8 kaşık var elimde, 1 numara çok küçük, 3-4 büyük geliyor.. 2 tam bana göre.. öyle büyüklerde gözüm yok.. mrsparkle