Merhaba arkadaşlar yeni aldığım avenger 30 makinaya ip misina dolamak istiyorum yalnız elimde 100 m var makinaya az gelirmi atarken problem yaşarmıyım?reeling
Önce bir sar, eğer çok boşuk kalıyorsa kalan boşluk kadar ip misinanın altına mono ile dolgu yap. 100m ip spin için yeterlidir. Rastgele..
dün kara kara düşünüyordum .benimde elimde 100 mt vardı az gelirmi diye direkt eski misinanın üstüne sardım tam sıkı saramadığımdan fazlalık bile oluştu
Benim 30 luk makinamda da 100 metre ip misina sarılı idi.Daha uzağa atabilmek için altına mono dolgu yaptım.O boşluk varken karışmayan misina dolgudan sonra çok açılmaya ve karışmaya başladı.Hemen dolguyu boşaltıp eski sistem devam etmeye başladım.
valla sevgili hobidasım bende savenger 30 b ye 0,12 ip misina sardım az bosluk kaldı makinayı tekrar bosaltıp ip yuvasına bir miktar elektrikcilein kullandıgı izole bant sararak doldurdum sana tavsiyem ip misinayı sararken kalamayı sonuna kadar sık ve sararken biraz ipin ucuna agırlık gibi bişi baglada sararken sert sarabilesin yoksa gevsek sararsan kus gözü oluyo
İlk sarimda zaten iyi oturmuyor misina maximum agirlikla en uzaga atip kiyidan tamamen bişalana kadar yürüyorum gergin halde sonra agirlikla birlikte sariyorum 2 -3 kez tekrarliyorum bunu yoksa alttan potluk yapip atiş mesafesini dahi etkiliyor.