uzun zamandır dalamamamın acısı,bayadır,kar yagdı,falan,yollar kapandı,kurtlandım,ocak ayının son günü,şeytan beni dürttü,meterolojiye her zamanki gibi baktım,ve su sıcaklıgı 7 c diyodu,ve malum lodos fırtınası,meralar batmıştır diye düşündüm,ve zaten geceden nerdeyse hiç uyumamıştım,3-4 saatlik uykuyla kalktım,az birsey kahvaltı yapıp,yola koyulduk, selimpasaya geldigimizde,denizin baya dalgalı oldugunu görünce,meterolojinin yanılmadıgına bir kez daha sahit oldum,keşke yanıldaysı ve görüş olsaydı,yer yer bazı yerlerde,30-40 cm varan görüşe ragmen dalış yaptım,1 saate yakın,babam girme dese dayanamadım,girdim,lodos ve kar sularının oluşturdugu,çamurlu köy sularının,denize akmasıyla deniz inanılmaz derecede soguktu,bence en az 6 c vardı su,bu soguklukta 9 mm elbiseyle girmeme ragmen,snorkele giren sudan dişlerim,takırdadı,kar sularının bulandırmış,oldugu,bu soguk sularda,o mevkiye göre görüş açısından,30-40 cm normalde az ama ,bide dalgalı ona bile razı olmuştum,girmek için,diger yerler ise lodoston bulanmış,girilemilecek,pis ve çamurluydu,balık göremedim,en azından,kum tasları,midye ve yosunları bile görmek,mutlu etmişti,beni,en azından sınavlarım baslıcak,ve en az 1 ay uzak olucaktım,denizden,böylece power ı fulledim,taki,bidaha dalış yapana kadar idare eder bu beni,bol bol da foto çektim,herkese saglıklı dalışlar, umarım bu rapor,bazılarınızın işine yarar,kalın saglıcakla,saygılarımla.....
iyi cesaret etmişsin fatih kardeş ben evden çıkmayı istemiyorum soğuk diye sen dalıyorsun. helal olsun
Hocam yinede tebrik ederim herkes cesaret edipte bu suya dalamaz 1 ay sonra sizden güzel avlar bekliyorum
Fatih kardeşim merak ettim kusura bakma levrek içinmi daldın yoksa kısmete ne gelirse diyemi.Niçin merak ettim ayağındaki paletler hem renkli hem ufak pala palet değil.O yüzden kırmızı renke levrek daha çabuk gelirde bilerekmi bu paletlerle suya girdin,ayrıca pala paletin varmı,o palaetlerle akıntıya nasıl karşı koyuyorsun ayrıca 15 veya 20 lerde o palet iş yaparmı merakım o yüzden.Sakın beni yanlış anlama.Nefesin kuvettli şişin keskin olsun.
ben o kadar derin çalışmıyorum,15 20m arası,o yüzden 200 tl para vermedim,palalı paletlere,en fazla 10 m ye kadar dalıyorum,zaten,bunlar ucuz kauçuk paletler,sıg suda iş yapıyor,derinde olmaz,özellikle levrek için girmedim,o sıcaklıkta bir suya anca,ıslanmak,şansa da balık görürsek avlarım amaçlı girdim,benim için önce spor,ikinci sırada av gelir,yok abi yanlış anlamadım,kauçuk palet kullanmamın ana sebebide,7 mm çorap kullanıyor,olmam,kauçuku palet yumuşak ve sıg sularda,ayagı yormuyor,tabiki bilgilendirmem gerekirdi,zaten,saygılarımla...
Fatih bilek ağırlığını,birde paleti renkli görünce levrekmi diye o yüzden sordum.Biz arkadaşla geçen hafta plan yaptıydık 23 ünde M.Ereğlisine levrek için arkadaşın işi çıkınca gidemedik.Şimdi tam levrek zamanı o yüzden sormuştum.Teşkkür ederim.
rica ederim,abi,inşallah alırız artık,şu levrekleri,en azından soguk suya girdigimize degsin,kalın saglıcakla...