31/03/2010 karaköy raporum

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında dersimli tarafından paylaşıldı.

1. Bugün saat 10:00 dan 13:30 a kadar yaklaşık 30 tane istavrit aldık biz acemiydik ama ustalar 5-6 tane birden alanlarda vardı . çaparimiz yeşil ve beyaz dı 15 li

2. md102h

md102h Resul

öğlen tam buradan geçtim, sizi fotoğrafları çekerken gördüm, forumlara koyacaklar heralde dedim :)

ne temiz kalpli adamım, oradan eminönü'ne geçip sayısal oynadım bu gidişle bir de çıkıyormuş :)

3. inşallah çıkar sende bize güzel bi set olta kamış takımı hediye edersin :))

4. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Tebrikler, tavayı kokutacak balığı yakalamışsınız. Güzel avlarınızın devamını dilerim.

5. teşekkürler

6. engin efe

engin efe engin

Favori Kamış:
    10klos 4.20 sflx
    Favori Makine:
    vsystem 65 okuma
    En İyi Avı:
    levrek 9620gr
    abi emeğine sağlık tebrikler

7. teşekkürler rica ederim

8. tufi.a

tufi.a Tufan

Şakir,e dikkat.

Eriş kardeş,galiba acemilik konusunda haklısın.:). Şaka bir yana acizane arkadaş tavsiyesi istermisin,muhakkak seninde gözlemlerin vardır ama,12 no iğne düz, yeşil organize tüy kırmızı mor simli,köstek 10/12 beden 25/28 olmak kaydıyla iyi atarlı bir kamış.en önemliside oldukça uzağa atmak. dibe oturduktan sonra dört beş aksiyonla balığı hissedersin,eh artık gerisi sana kalmış, yanlız şakire dikkat.! takmı kaptırma. (baş karabatak ) :)) saygılarımla.

9. herkes söylüyorda zamanla yapacam artık ustam teşekkürler

10. ustalarım 10 luk iğne boğazda iş yapıyormu istavrit için birisi cevap verirse sevinirim

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 2 Nisan 2010
  11. murat takvim

murat takvim murat takvim

Favori Kamış:
    lineaeffe superba 4.20
    Favori Makine:
    penn ssm 750
    En İyi Avı:
    aramaktayım
    10 luk derken '10 numara' iğneyi kasdediyosan rengini tutturursan iş yapar.bu arada çektiğin resimlerin birinde arka planda bende çıkmışım

12. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    bizim buralarada gönder azıcık o istavritden neşenelenim körfezde daha kıyılamadı

13. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Vay vay mekanıma bak guzel av olmuş afiyet olsun rastgele Karaköyde kullanacağın takım kışın koyu yeşil siyah iğne gökkuşağı sim yazında morbeyaz çapari 12 numara siyah iğne Bir abi Baş karabatağa Şakir demişte Baş karabatak O değil Baş karabatağın adı Rıfattır :):):):):) 10 gun sonra Ordayım Beklesin karaköy beni:) rastgele..

14. teşekkürler ilk defa gelmiştim cuma günü yine gelecez mor beyaz takımla deneriz

15. mekanını temiz ve güzel kullandık sagolsunlar ordaki ustalarda çok yardımcı oldu özellikle büyükdereli mustafa abi bu arada bu bölgedeki güzelliklerin üsküdar radar tarafına yansıması dileğiyle(tatsız bir anımız olduda radar daki abiler biraz daha agresifler nedense)

16. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Balığa hasret kaldığım şu günlerde 30 taneye bile razıyım.Tebrik ederim.

17. bizde öyleydik karaköyde şansımız açıldı teşekkür ederim

18. deePblue

deePblue na

tebrikler.
    istavritler çok güzel

19. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Eriş kardeş avın için tebrikler, tembellikten bir kurtulabilsem bende olta atacağımda , dedimya bir kurtulabilsem.

20. bi hamle yap gel be abi tanışırız ben de acemi amatörlükten amtörlüğe geçiş yaparım belki