Fatsa Bolaman Limanından 31.10.2013'te teke ile yakalandım bu paşayı.Biraz şansa geldi desem yeridir.Asıl hedef eşkina idi.Eşkina saatine kadar zarganaya ve rapala ile levreğe atış yaptım ama hiç bir sonuç alamadım. Boru kurdu burada piyasadan çekildiği için biraz teke toplayıp şansımı denedim.Birkaç vuruş oldu ama tasmalanacak kadar değildi.Balık neden yok diye düşünürken ,eşkina için attığım takıma bu paşa geldi.Günün tek hasılatı buydu.Bunada şükür. . . Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler Hüseyin, bu levrek yokluğunda iyi haber.. 15 gündür levreğin yüzünü göremez oldum. Daha irileri rastgelsin.
Teşekkür ederim Sayın UFUK-28.Bu balığı yakaladığım yerde daha önce bir kaç defa levrek kaçırmışlığım vardır.Kaçırdıklarım her defasında boru kurduna gelmişti.Bir iki gün içinde balığa tekrar gideceğim ve bildiğim her yeni deneyeceğim.
bolaman liman girisinde kaya ustunden boru kurdu ile eskina alırsın tekeyle ben cok denedim malisef vurus alamadım liman agzı fener dibinden bircok levrek aldım profil resmiede oraya aittir canlı tekeyle levrek kotek ve barbun yakaladım benim vaz gecilmez av bolgemdim 15 eylul kadar ordaydım levrek icin resmin sol tarafındakalan burnu dene birde iyi avlar
sayın leventturksoy verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.sol tarafı ilk fırsatta deneyeceğim.ben buradan teke ile çok güzel eşkinalar aldım.resimleri mevcut değil ama 2 kilo civarı olanlar bile vardı.büyük olanları uzak atış yaptığım zaman açıktan çektim hep.bir kaç gün içinde aynı meraya gitmeye niyetim var sonuçları buraya yazacağım.
Sn. ilkerjim boru kurdu asıl şimdi lazım ama bulma imkanımız yok.hiç bir av bayii getirtmiyor maalesef.asıl eşkina yani kilolukların zaman şimdi ama boru kurdu sıkıntı.